Пресрелізи

Mind Entrepreneur Summit. Підприємництво як майбутнє України

Провідне бізнес-видання Mind проводить Mind Entrepreneur Summit – найбільшу та найкориснішу конференцію для малого та середнього бізнесу України!

19 квітня 2024 року ми збираємо у Києві підприємців, які не лише пережили два роки війни, але й змогли втримати, зберегти та навіть розвинути власний бізнес. Вони воюють, працюють чи донатять на потреби ЗСУ, волонтерять для військових, ветеранів та цивільних, а головне – несуть світом звістку про Україну, її підприємницький дух та ділові таланти.

Мета заходу – стати єдиним майданчиком для спілкування, пошуку і знаходження можливостей для розвитку та зростання підприємців – за рахунок співпраці з: 

 Протягом усього дня на учасників очікують:

Основні теми обговорення:

Серед спікерів:

та інші. 

Де все це відбуватиметься?

З міркувань безпеки ми повідомимо про місце проведення заходу учасникам за 24 години до початку. Проте вже зараз можемо гарантувати:

виступи провідних підприємців, представників регуляторів, панельні дискусії та презентації. Тренди – від тих, хто їх задає, аналітика – від тих, хто розуміється.

майстер-класи з продажів, формування та розвитку команди, залученню капіталу, виходу на експортні ринки – від практиків. Жодної теорії, лише практичні поради, чек-листи та відповіді на реальні питання. Можливість не лише поспілкуватись з практиками, але й отримати призи для бізнесу: консультації, фінансування і інше.

«вільний мікрофон» для презентації проєкту інвесторам, бізнес-спід-дейтінг. Можливість привернути увагу професійних інвесторів, поставити питання та отримати відповіді.

можливість підтримати український малий та мікробізнес, знайти нового партнера, показати себе та на людей подивитись.

 Для кого конференція?

Запрошуємо разом будувати майбутнє України, яка полягає - ми впевнені - саме у підприємництві!

Візьміть участь у Mind Entrepreneur Summit!

Партнери Mind Entrepreneur Summit:

ОТП Банк — генеральний партнер 

Благодійний фонд «МХП — Громаді» — офіційний партнер

Асоціація «IT Ukraine» — партнер

—--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Інтерфакс-Україна - інформаційний партнер

Реклама
Реклама

ОСТАННЄ