Пресрелізи

Marvel Entertainment розмістив на Youtube уривок з другого сезону мультсеріалу Що, якщо...?

Реклама

Кінокомпанія Marvel Ent. у тандемі з онлайн-кінотеатром Disney+ виклала трейлер другого сезону «What if...?» - фантастичного анімаційного серіалу, пишуть новини на сайті Meta.ua.

Ролик коротко описує дивовижні події з різних реальностей мультивсесвіту, де супергероям доводиться знаходити вихід із найскладніших і найнесподіваніших ситуацій: жертвувати собою заради порятунку життя на планеті, боротися зі лиходіями та виживати в чужому, прогресивному світі, повністю відмовляючись від звичних для себе умов.

Уривок, оприлюднений на Youtube-каналі Marvel Studios, зібрав вже понад 8 мільйонів переглядів і сотні позитивних коментарів від шанувальників мультсеріалу.

Сюжет

В основі мультфільму закладено комікс, створений у 1977 році. Його автор, Рой Томас, прагнув зробити щось унікальне, тому не став вигадувати прості історії про супергероїв: він впровадив у свій витвір космічного оповідача, який здогадується про те, як склалися б обставини, якби потрапив той чи інший персонаж у певну ситуацію.

Письменник неодноразово зображував усім відомих лиходіїв справжніми рятівниками людства, змінюючи їх характері та змушуючи їх розпочати боротьбу добро і мир. Концепція являє собою справжній альтернативний всесвіт, в якому може статися будь-що, що не відповідає жодному канону.

Серед героїв анімаційного серіалу можна зустріти спадкоємця Ваканди – Т’Чаллу, Таноса – природженого злого ката, Локі – правителя Асгарда, Верховного Стренджа – темну версію колишнього лікаря, який розчарувався у своїх здібностях та багатьох інших культових особистостей.

Що таке Disney+

Так називається американська платформа потокового мовлення, що передбачає платну передплату для перегляду контенту. Користувачі отримують доступ до сотень матеріалів від різних кіностудій – у тому числі Marvel та Pixar, а крім мультиків, у каталозі також представлені бойовики та комедії. Стрімінговий сервіс видає ексклюзивні сюжети, недоступні на інших порталах.

Як пишуть новини кіно саме на Disney+ можна буде подивитись усі сезони мультсеріалу «Що, якщо…?» в оригінальній озвучці та високій роздільній здатності. Сервіс визнаний одним з найдешевших — річна підписка коштує всього 69,99 $ і дозволяє додати у свій обліковий запис до семи профілів для сімейного використання, завантажувати контент на будь-які пристрої та дивитися улюблені серіали та мультфільми як 4К. Американський сервіс, запущений у 2019 році, поки не доступний в Україні, а серед найближчих сусідів представлений у країнах Європейського союзу, тож чекаємо на анонси про появу його в нашій країні.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ