Пресрелізи

Демократична стійкість парламенту в умовах війни: довіра та роль громадянського суспільства

24 листопада 2023 р. у Києві відбудеться публічна дискусія "Демократична стійкість парламенту в умовах війни: довіра та роль громадянського суспільства", яку організовує Програма USAID "РАДА: наступне покоління" за участі представників Верховної Ради України, українських неурядових громадських організацій та міжнародних експертів.

Боротьба з авторитарною росією – це також про розбудову і зміцнення власної демократії. Тому Програма "РАДА: наступне покоління" ініціює обговорення на тему того, як забезпечити демократичну стійкість українського парламенту і яку роль відіграє громадянське суспільство у цьому процесі. Зокрема, учасники заходу обговорять питання:

Публічна дискусія стане майданчиком для обміну ідеями й досвідом та можливістю для комунікацій з представниками парламенту. Очікується понад 70 учасників, зокрема:

З попередньою програмою та учасниками заходу можна ознайомитися за цим посиланням. Уточнити інформацію щодо участі спікерів можна буде ближче до дати проведення дискусії. Журналісти матимуть змогу поставити питання під час панельних дискусій та в кулуарах.

Коли: 24 листопада, 10:00-15:30.

Формат проведення: онлайн та офлайн (Київ, Україна). Місце і деталі проведення організатори надішлють після підтвердження реєстрації.

Для участі, будь ласка, зареєструйтесь до 22 листопада (18:00), заповнивши цю онлайн-форму. У разі питань можете звертатися на пошту rangnews@internews.ua.

Захід проводиться Програмою USAID "РАДА: наступне покоління", яка є п’ятирічною ініціативою (2021-2026), що впроваджується ГО "Інтерньюз-Україна" та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID). Мета Програми – допомогти Верховній Раді України бути сучасною, ефективною та підзвітною інституцією заради демократичного розвитку України. Більше інформації про Програму дізнавайтеся на вебсайті та у фейсбуці.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ