Пресрелізи

COMINBANK відзначає річницю концепції соціальної відповідальності DOBROKOLO

Рік тому COMINBANK презентував оновлену концепцію соціальної відповідальності. Відтоді добрі справи банку об’єдналися під назвою DOBROKOLO. Банкіри розповідають, що давно відчули необхідність визначити єдину модель КСВ, а війна разом зі зміною суспільних пріоритетів прискорила це рішення.

DOBROKOLO святкує свою річницю здобутком: банк став лідером рейтингу соціальної відповідальності серед українських банків з недержавною часткою за результатами дослідження банківської системи України від рейтингового агентства «Стандарт-Рейтинг».

Тетяна Путінцева, Голова Правління COMINBANK:

«КОМІНБАНК — фінустанова з 30-річною історією. Саме в ці роки, з проголошенням незалежності, в Україні відроджувались цінності благочинності і ми не були осторонь цих важливих процесів. Коли почалася війна, банк реагував швидко і презентував «посилену» програму корпоративної соціальної відповідальності, яка дає нам можливість зростати в напрямку добротворення, бути максимально корисними, працювати заради перемоги і бачити круті результати. За цей рік ми переказали на добрі справи мільйони гривень. І у жодному разі не збираємось зупинятися!».

Банк працює з 1993 року. Це часи, коли в Україні відроджувались цінності філантропії. Впродовж років фінустанова була частиною тих процесів і зараз продовжує добротворчий шлях. А стратегічна філантропія є невід’ємною частиною культури банку.

Сьогодні його доброчинність працює за кількома напрямками:

Впродовж року банк також активно розвивав корпоративне волонтерство.  Співробітники постійно долучалися до суспільно корисних ініціатив – від участі у благодійному Київському марафоні Незламності до фасування гуманітарних пакунків на складі благодійного фонду ONUKY, з яким банк співпрацює на постійній основі.

https://cib.com.ua/uk/about/page/shcho-take-dobrokolo

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ