Пресрелізи

Все, що треба знати про ставки на бокс

Сьогодні бокс вважається одним з найбільш видовищних видів спорту. Поєдинки в професійному боксі збирають мільйони людей коло телеекранів та викликають значний ажіотаж. Наприклад, найближчим часом усі фанати боксу очікують бій Усик - Дюбуа. В любительському спорті ситуація схожа, але масштаби менші. Ось чому ставки на бокс – це популярний напрямок діяльності для багатьох людей, котрі в захваті від беттінгу.

Гравці, які гарно розбираються в боксі, можуть стабільно вигравати великі суми. Давайте обговоримо основні деталі ставок на бокс і на які події краще ставити.

Найпопулярніші типи ставок на бокс

В будь-якому поєдинку букмекери в першу чергу пропонують зробити ставку на бокс на результат поєдинку – виграш одного з спортсменів або нічия. Оскільки нічийний результат в боксі буває нечасто, він характеризується високим коефіцієнтом. Також ви можете заключати парі на наступні категорії ставок:

Найчастіше користувачі обирають ставки на бокс на тотал раундів. В боксі допускається до 12 раундів, але часто бій завершується раніше. Тотали мають незначні коефіцієнти, але й зробити прогнози щодо кількості раундів простіше.

Як робити ставку на бокс аби отримати прибуток?

Якщо в хочете успішно робити ставки на бокс в Україні, необхідно дотримуватись деяких рекомендацій та враховувати особливості букмекерських контор: 

Обов’язково перегляньте, як завершились попередні бої боксерів, скільки часу в них було на відпочинок та відновлення. Це також вплинути на результати поєдинку.

Найактуальніші стратегії ставок сьогодні

Всі ефективні стратегії базуються на глибокому аналізі інформації перед матчем. У більшості поєдинків можна легко визначити фаворита та андердога, оскільки бої за участі рівних суперників складають не більше 10%. Новачкам та досвідченим беттерам рекомендуємо робити ставки на бокс в Україні з урахуванням таких стратегій:

Ставки на бокс сьогодні – це ризикова, але цікава справа. Важливо вміти правильно аналізувати матчі, добре розбиратись в правилах спорту й переглянути велику кількість поєдинків. Також необхідно обрати правильного букмекера для тривалої співпраці. Важливо, аби він пропонував високі коефіцієнти та надавав доступ до широкого розпису. Описані в статті стратегії будуть мати значну ефективність у випадку правильного планування фінансів, але не забувайте про необхідність аналізувати кожен поєдинок.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ