Пресрелізи

Як розпізнати рак на ранніх стадіях

Онкологія найкраще лікується на перших стадіях. Тому необхідно пильно слідкувати за своїм організмом та регулярно проходити чекапи. Які симптоми можуть свідчити про рак та де можна пройти діагностику – читайте далі у матеріалі.

Найпоширеніші симптоми, які можуть свідчити про онкологію

Перед тим як перейти до опису ознак онкології, зазначимо, що якщо ви маєте один або декілька симптомів – це не означає, що у вас рак. Ці симптоми можуть свідчити про інші хвороби. У будь-якому разі варто звернутися до лікаря.

Отже, до симптомів онкологічних захворювань належать:

Окрім того, є низка ознак, які можуть вказувати на онкологію у чоловіків, а саме шишка в яєчку, кров у спермі, болісні відчуття під час сечовипускання та еякуляції.

До суто жіночих симптомів раку належать:

Що робити, якщо у вас наявний один чи декілька симптомів

Передусім – не панікувати. Оскільки, як ми вже зазначали, вищеперераховані ознаки можуть свідчити про менш небезпечні хвороби. Не варто ставити собі діагноз та нервувати через це. Найкраще рішення – за перших ознак онкології відразу звернутися до лікаря та пройти діагностику.

Не менш важливо звертатися у клініки з новітнім обладнанням для виявлення онкології. Завдяки йому можна провести ранню діагностику раку. Одним з онкологічних центрів, які оснащені сучасною апаратурою, є Anadolu. Медичний центр Anadolu розташований у Туреччині та входить у десятку найкращих медичних клінік світу та у п'ятірку найбільш технологічно оснащених госпіталів. Якщо ви хочете перевірити своє здоров'я у фахівців зі світовим ім'ям, які точно та швидко поставлять діагноз,  – звертайтеся до клініки Анадолу. Медичний центр приймає пацієнтів з-за кордону, зокрема з України. 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ