Пресрелізи

"Епіцентр" отримав премію HR-бренд року в Україні

Група компаній “Епіцентр” перемогла відразу у двох номінаціях престижної всеукраїнської премії HR-бренд року.

 

Як повідомляє оргкомітет премії, “Епіцентр” здобув перемогу в номінаціях “Соціальний проєкт року” та “HR-маркетинг в дії”.

 

“Епіцентр” завжди виступав активним учасником благодійних та соціальних ініціатив. Попри всі складнощі військового часу, з початку повномасштабного вторгнення компанія не тільки не зупинила жодної із запланованих благодійних ініціатив, але й значно їх розширила, надаючи допомогу переселенцям, ЗСУ, ДСНС, медикам, комунальним службам та іншим категоріям осіб, що потребують допомоги. В рамках номінації “Соціальний проєкт року” були відзначені відразу три ініціативи компанії:

 

У номінації “HR маркетинг в дії” група компаній перемогла з проєктом “IQ офіс. Офіс майбутнього”. Інноваційний IQ-Офіс в місті Городок Хмельницької області було відкрито в кінці минулого року. З тих пір він став «мозковим центром» ГК «Епіцентр» об’єднавши понад 300 спеціалістів ІТ- і digital-департаментів, відділів контенту і автоматичного замовлення товарів тощо.

IQ-Офіс є магнітом для залучення перспективних фахівців галузі IT, які працюватимуть на благо міста та регіону і дадуть йому новий поштовх у розвитку. З офісом в Городку з'явилося 30 нових прогресивних спеціальностей. В перспективі компанія планує збільшити число співробітників, задіяних в IQ-офісі до 1000 осіб.

Довідка. Премія HR-бренд Україна - це щорічна незалежна авторитетна премія за найбільш успішні проекти в галузі управління персоналом. Премія має всеукраїнський масштаб та об’єднує усі галузі бізнесу. Завдання премії – виділити, оцінити і популяризувати кращі HR-практики та інноваційні рішення компаній в роботі з людським капіталом, а також зібрати унікальний досвід бізнесу щодо роботи з людьми в умовах воєнного часу.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ