Пресрелізи

Бізнес за принципами йоги: Yogasuper направляє 10% прибутку на гуманітарну допомогу Україні

Багато досліджень підтвердили, що сучасному споживачеві також важливі моральні орієнтири бренду, як і якість продукції та обслуговування. Тому багато компаній намагаються будувати свою піар-комунікацію на благодійності та інклюзивності, але далі постів у блозі та соцмережах справи не просуваються.

На відміну від інших гравців, Yogasuper не тільки пише про необхідність дбайливого ставлення до природи, а й повністю змінює стратегію своєї роботи та виробництва, та використовує всі можливості, щоб займатися благодійністю.

У компанії розповіли, як вони працюють, в чому проявляється їхній інакший підхід до ведення бізнесу та про благодійні вчинки, які допомагають народові України боротись за свою незалежність.

Не словом, а ділом: на чому будується веганський бренд Yogasuper

Wellness-індустрія з кожним роком стає популярнішою, а її концепції проникають і в інші сфери. Бренди відмовляються від тестування продукції на тваринах, використовують лише натуральні компоненти тощо.

Бренд краси та здоров’я Yogasuper повністю відповідає всім веганським вимогам до якості продукції та процесу виробництва:

Представники Yogasuper відмічають, що репутація та автентичність вкрай важливі для них, тому кожен продукт проходить суворе тестування для контролю якості та результатів.

Вся продукція Yogasuper створена в ЄС і пройшла сертифікацію міжнародного бренду V-Label. Це всесвітньо визнаний, зареєстрований символ для маркування веганських і вегетаріанських продуктів і послуг.

Ще одна відмінність компанії від інших аналогічних брендів — широкий асортимент та велика альтернатива різноманітних пропозицій для веганів. У компанії переконані, що захист прав тварин не означає, що потрібно відмовитись від засобів догляду за собою, моди й стилю. На меті у компанії довести, що ці поняття можуть співіснувати разом.

Крім цього, Yogasuper дбайливо ставиться не тільки до питань екології, але й до поняття соціальної відповідальності компанії перед своїми клієнтами. Це включає й абсолютну чесність зі споживачами та благодійність. Наприклад, 10% прибутку компанії йде на гуманітарну допомогу Україні чи програми боротьби з бідністю.

Побудова бізнесу за 5 принципами йоги

Одна з головних переваг та відмінностей Yogasuper від інших компаній це дотримання філософії йоги при побудові бізнесу.

Йога — вчення не тільки про здоров'я харчування та про гнучкість, як вважають багато людей. Філософія йоги пропонує глибоке розуміння того, як бізнес може працювати краще і як можна розв'язати проблеми стійкості у нестабільні часи, соціальної відповідальності та втрати довіри.

Yogasuper впровадила у ведення бізнесу п'ять ключових постулатів йоги:

У Yogasuper вважають, що впровадження цих п’яти постулатів йоги суттєво покращить якість повсякденного життя й роботи.

Згідно з соціологічними даними, сьогодні все більше людей, особливо серед міленіалів і зумерів, набагато свідоміше підходять до споживання, роботи та комунікації з брендами.

Тому в майбутньому будуть популярні саме компанії з екологічним та збалансованим підходом. Що вже сьогодні практикує у своїй роботі Yogasuper.

Контакти:

yogasupereu@gmail.com

Instagram - https://www.instagram.com/yogasuperofficial/

Реклама
Реклама

ОСТАННЄ