Пресрелізи

"Інтелект стане послугою. Ми всі розмовлятимемо однією мовою. І це не англійська. Це мова капіталізму" - головні тези Global Inspiring Forum’2021 у Києві

Технології змінюють наш світ дуже швидко і змушують бізнеси думати наперед. Пандемія стала не тільки фактором невизначеності, а машиною часу для цифрової трансформації. Традиційні методи роботи та бізнес-моделі застаріли та перестають відповідати запитам клієнтів. Думати про Післязавтра, будувати стратегію на Післязавтра, задовольняти клієнтів Післязавтра – ось бізнес-вектор, який допоможе досягати успіху в майбутньому.

The Day After Tomorrow – саме таким став основний лейтмотив GLOBAL INSPIRING FORUM’2021: Світовий інтелект на одній сцені. Це один із найбільш масштабних в Україні інтелектуальних просторів для бізнес-лідерів та їхніх команд, що 9 грудня 2021, в Києві та онлайн організувала компанія KA Group. Міжнародні спікери, бізнес-мислителі та світові експерти сучасності разом з ТОП-менеджерами та лідерами говорили про побудову успішних компаній майбутнього.

Український бізнес відчуває потребу в пошуку нових шляхів розвитку та демонструє готовність до змін. Про це також заявив зі сцени Вячеслав Климов – співзасновник компанії Нова пошта, генерального партнера Global Inspiring Forum’2021:

"Нам з вами в черговий раз дісталося жити в часи мега турбулентності. Нас оточують ряд зовнішніх умов до задачки, яку кожному доведеться вирішувати сьогодні та післязавтра. Вихід може бути лише один – це перманентна трансформація, що має стати частиною нашої з вами ДНК, новою бізнес-моделлю. Трансформація ставлення до клієнта – тотальна клієнтоцентричність. Трансформація продукту – легкість, швидкість та доступність в «один клік». Трансформація команди – полювання на талантів. Трансформація бренду – тотальна довіра, щирість та правда".

 

КЛЮЧОВІ ІДЕЇ ВІД СПІКЕРІВ GLOBAL INSPIRING FORUM`2021:

К’єлл Нордстрем - професор економіки та філософії, експерт зі списку Thinkers 50.

Полін Браун - еx-голова Ради директорів північноамериканського підрозділу LVMH (Moet Hennessy Louis Vuitton), авторка книги «Естетичний інтелект».

Стівен Ван Беллегем - професор з маркетингу у Vlerick Business School, міжнародний експерт з маркетингу та клієнтського досвіду у цифровому світі, автор бестселерів «The Offer You Can't Refuse» та «Customers the day after tomorrow».

Метт Кребтрі – британський експерт із бізнес-стратегій та управління змінами.

Джеймс Тейлор - міжнародний експерт з інновацій, бізнес-креативності та управління змінами.

 

Ґреґ Маккеон – світовий експерт з есенціалізму, автор світових бестселерів «Есенціалізм. Мистецтво визначати пріоритети» та «Без зусиль. Досягайте важливого легше».

Наступний, п’ятий Global Inspiring Forum’2022: світовий інтелект на одній сцені відбудеться 18 листопада 2022 року, у Києві та онлайн. Зареєструватися та забронювати квитки за вигідною ціною для себе й своєї команди ви можете до 31 грудня 2021 за посиланням: https://gif2022.ticketforevent.com/. До зустрічі на Global Inspiring Forum’2022!

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ