Пресрелізи

Хмельницькгаз: вісімнадцять тисяч подолян замовили техобслуговування внутрішніх мереж

З початку року вісімнадцять тисяч споживачів газу  подбали про свою безпеку та замовили у АТ "Хмельницькгаз" послугу з технічного обслуговування внутрішніх газових мереж у квартирах та приватних будинках.

Саме послуга технічного обслуговування передбачає огляд та контроль стану газових мереж, перевірку можливих місць витоку газу. Відтак, проводиться повний комплекс профілактичних заходів, аби система газопостачання була у технічно справному стані.

"Лише в листопаді аварійна служба газу близько 1 тис. разів виїжджала на виклики споживачів, аби ліквідувати витоки газу на внутрішніх мережах!, - зауважує технічний директор АТ "Хмельницькгаз" Дмитро Дідич. – Тож очевидно, що головна причина такої аварійності  - значна зношеність мереж та відсутність вчасного системного технічного обслуговування".

Згідно з чинним законодавством, відповідальність за стан внутрішніх мереж та газового обладнання у помешканнях несуть їх власники. Тому лише щорічне технічне обслуговування гарантує безпечне газоспоживання. 

Якщо клієнт  бажає отримати послугу технічного обслуговування від АТ "Хмельницькгаз", йому необхідно укласти договір з компанією та після проведення обстеження внутрішніх газових мереж – акт виконаних робіт.

Послуга технічного обслуговування від АТ "Хмельницькгаз" передбачає:

 

Довідка: АТ "Хмельницькгаз" - газорозподільна компанія, яка здійснює свою діяльність на території Хмельницької області у співпраці з брендом РГК. Регіональна Газова Компанія – сервісна компанія, яка розробляє інноваційні та комплексні рішення для енергетичного сектору, спрямовані на підвищення якості клієнтського обслуговування, модернізацію галузі та впровадження європейських стандартів роботи операторів ГРМ. Під брендом РГК працює 20 газорозподільних компаній у яких зайняті 38 тисяч фахівців. Вони обслуговують 250 тис.км газопроводів та понад 8 млн. споживачів газу.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ