Пресрелізи

Чи вигідно оформляти кредит у МФО на рік?

Ринок мікрокредитування України продовжує впевнено розвиватись. Сьогодні, звернувшись до МФО, можна отримати кредит абсолютно на будь-які цілі: оплату покупок чи послуг, на погашення боргів, на подорожі та активне проведення дозвілля. Гроші видаються в онлайн-режимі на банківські картки — без зайвих довідок та дзвінків.

Чудовою новиною для позичальників стало те, що у 2021 році з'явилася можливість взяти в МФО довгостроковий кредит. До цього позики видавалися лише на короткий термін — до 30 днів. Послуги із довгострокового кредитування запропонувала мікрофінансова компанія Amigo. Ми вирішили дізнатися, наскільки вигідно оформляти кредити терміном до року в МФО і на яких умовах вони видаються.

Особливості кредитування у компанії Аміго

Аміґо — це компанія, яка спеціалізується на видачі довгострокових позик. Умови кредитування наступні:

Що потрібно для отримання позики на 1 рік? Як оформити кредит на Amigo? На сайті компанії повідомляється, що гроші видаються без зайвих документів та довідок. Застава та поручителі також не потрібні. Процедура оформлення практично нічим не відрізняється від оформлення звичайної мікропозики на короткий термін. При першому зверненні, крім паспорта та ІПН, при собі потрібно мати банківську картку та мобільний телефон.

Щоб отримати гроші, потрібно виконати стандартні дії:

Процедура оформлення першого кредиту займає у середньому 15 хвилин. При наступних зверненнях отримати гроші можна буде протягом 3-5 хвилин.

Чи вигідно брати кредит на рік у Аміго?

Ми вже розібралися, що оформити кредит на рік можна так само швидко, як і на короткий термін. Це дуже зручно, оскільки бувають ситуації, коли гроші потрібні терміново, а отримати близько 30 000 гривень у банку чи іншій кредитній установі за 15 хвилин навряд чи вдасться. Вже з цієї причини кредит на рік від Аміго — прибутковий для позичальника.

Важливою перевагою є можливість розбити погашення на окремі платежі. Це значно знижує навантаження на особистий бюджет. Позичальнику не доведеться думати про те, що коли настане дата погашення, потрібно буде всю зарплату віддати в рахунок погашення позики. Оплачуючи кредит щомісяця, можна планувати витрати, витрачати гроші не тільки на обслуговування боргу, а й на особисті потреби. До того ж, довгострокові позики Аміґо зовсім недорогі — річна відсоткова ставка становить лише 180%. Постійним клієнтам регулярно надаються промо-коди.

Як бачите довгострокові кредити від МФО – досить вигідні та доступні. Тому якщо вам терміново потрібні гроші на довгий термін, можете без вагань подавати заявку до Аміґо. Вже за 15 хвилин потрібна сума надійде на рахунок.

Реклама
Реклама

ОСТАННЄ