Пресрелізи

Взуття та сумки для українських модниць в мережі Fashion Market Miraton

Давайте разом відкриємо для себе незмінно дивовижний світ взуття та сумок, які будуть доповнювати образи сезону осінь-зима 21-22.

Разом з нами пориньте в найбільш захоплюючі модні тренди сезону і складіть список для поповнення свого гардеробу. Вибрати жіноче взуття найрізноманітніших моделей і призначень можна за посиланням. А ознайомитися з асортиментом стильних сумок дівчата зможуть тут.

Лофери в нетрадиційному виконанні

Коли справа доходить до категорії, натхненної чоловічим одягом, багато хто воліє лофери. Традиційна модель в цьому сезоні набуває масивну підошву або платформу. Ця модель переносить нас в минуле завдяки своєму характерному вінтажному образу, який підкреслюється при носінні з короткими товстими шкарпетками, що поліпшують повсякденний образ. Туфлі нерідко мають язичок і пряжку спереду, іноді прикрашені ланцюжками і підвісками для створення декоративного ефекту.

Сезонні спортивні кросівки

Оскільки багато з нас звикли до динамічного життя, спортивне взуття - це вічна тенденція, яку ми продовжуємо спостерігати, навіть коли погода стає холоднішою. Ключ до збереження актуальності - це пожвавлення стилю кольорами, відповідними сезону. Зіставте пару кросівок в пастельній гамі з одягом з блакитного деніму або спортивним костюмом ягідного відтінку, щоб створити перевірену осінню колірну палітру. Що стосується силуетів, актуальні класичні стилі, масивні моделі і версії в стилі ретро.

Високі шкіряні чоботи

Це ідеальне взуття для перехідної погоди, яке дозволить адаптувати улюблені речі сонячного сезону до осіннього зниження температури. Будуть чудово виглядати з легкими сукнями, спідницями і шортами. А далі їх можна носити з теплим одягом, доповнивши образ щільними колготками.

Для гламурних аутфітів

Модель, яка додає родзинки будь-якому образу, це, безсумнівно, чоботи по коліно, на високих підборах, покриті мерехтливою ​​поверхнею, яка відбиває світло і стає основним елементом наряду. Незалежно від того, золоті вони або срібні, вони обов'язково створять ефект гламуру, додавши останній штрих характеру і ексцентричності.

Розкішні підошви з виступами

Придивіться до взуття з виступаючою підошвою, щоб привнести трохи мужності і невимушеності в свій осінній ансамбль. Цей більш важкий стиль взуття справив фурор в минулому сезоні, а в цьому році він повернувся з поліпшеними оновленнями, такими як зміїні принти, фурнітура та пряжки, а також різнокольорові підошви. Створіть індивідуальний ансамбль з затишним трикотажним платтям і надіньте пальто вільного крою в прохолодні осінні дні.

Тканинні сумки

Сумка, яка ідеально поєднується з вашим одягом: трикотажний шоппер, що ідеально підходить для повсякденного і мінімалістичного образу. Він може бути представлений у вигляді клатча, який можна носити під пахвою або в руці, або в маленькій версії з додатковою ручкою, або з плечовим ременем, що робить його супер-повсякденним. Відмінною рисою є м'якість і тканини, які часто повторюють матеріал одягу, щоб створити цілісний і надзвичайно вишуканий загальний вигляд.

Мінібеги

Знижені до мінімуму обсяги поєднуються з максимальним комфортом: мініатюрна сумка в сезоні осінь-зима 21-22 стала сучасним і незамінним аксесуаром для щоденного використання. Ці міні-сумки з дуже акуратними лініями, доповнені дуже тонким тканинним ремінцем або ланцюжком, можна носити тисячею різних способів: в руці, на плечі або навіть на шиї для максимального комфорту. Вони відрізняються своєю формою, що нагадує гаманець зі спеціальними кишенями, в яких можна акуратно носити з собою предмети першої необхідності.

В інтернет-магазині Miraton можна вигідно придбати брендове взуття та аксесуари. На позиції нової колекції поширюється безкоштовна доставка «Нової поштою». Покупців порадують унікальні пропозиції: можливість оплати товару частинами, кешбек з кожного замовлення і оперативна доставка покупок протягом 1-3 днів.

Реклама
Реклама

ОСТАННЄ