Пресрелізи

Як заховати роутер в інтер'єрі — ТОП 3 рекомендації

Маршрутизатор став необхідністю в багатьох будинках. Без нього проблематично роздавати інтернет відразу на кілька пристроїв, в тому числі й по кабелю. Але настільки важливий предмет дуже рідко впишеться у стилістику приміщення, адже виробників турбує не вигляд пристрою, а його функціональність. Насправді встановити роутер, щоб він не впадав в око, можна навіть в самому стильному інтер'єрі. Досить тільки використовувати кілька хитрощів.

Використовуємо настінну кишеню або шафу

Якщо до цього ваш маршрутизатор висів на стіні, ви зможете повісити навісну шафку з прорізами або спеціальну кишеньку. При виборі матеріалів рекомендується використовувати дерево або ротанг. Ці матеріали не екранують сигнал, тому якість роздачі інтернету залишиться колишньою. Дріт підключення можна заховати за рослинами або обернути в тканину, створюючи унікальну експозицію.

Вибираємо дизайнерську модель

Якщо ви віддаєте перевагу інтер'єру в стилі хай-тек або мінімалізм, рекомендуємо звернути увагу на маршрутизатори, які стануть справжньою окрасою приміщення. Вони можуть виглядати як:

Вартість таких моделей істотно вище, зате ви зможете сміливо залишати їх на увазі, адже вони здатні замінити собою фігурки та скульптури.

Непомітно інтегруємо в інтер'єр

Якщо немає бажання довго возитися з прикрасами та монтажем, рекомендуємо скористатися доступними рішеннями. Наприклад, встановити органайзер або невеликий кошик. В такому випадку пристрій просто не буде впадати в очі, особливо якщо він виділяється компактними габаритами.

У деяких випадках можна піти зворотним шляхом і зробити з маршрутизатора предмет експозиції. Один з яскравих прикладів — просто повісити роутер на стіну, а поверх встановити рамочку. Це ідеальний варіант, якщо ваш інтер'єр відкритий до експериментів.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ