11:08 21.07.2021

VR Capital вітає шосте рішення Верховного Суду про стягнення кредитної заборгованості з Укрзалізниці

2 хв читати

15 липня 2021 року Верховний Суд залишив без змін рішення судів нижчих інстанцій на користь VR Global Partners, L.P. (VRGP) за позовом VRGP про погашення боргу Укрзалізниці в розмірі 15,7 млн доларів США. Це вже шосте рішення Верховного Суду на користь VRGP за позовами інвестиційного фонду до Укрзалізниці.

Крім того, 19 липня 2021 року Північний апеляційний господарський суд відхилив апеляційну скаргу Укрзалізниці та підтвердив законність стягнення з Укрзалізниці на користь VR Global Partners, L.P. кредитної заборгованості на суму 15,7 млн дол. США в іншій справі. Рішення у цій справі набрало законної сили та може бути виконано.

Загальна сума заборгованості Укрзалізниці перед VR Global Partners, L.P., яка є предметом стягнення в судах, складає близько 250 млн доларів США. VR Capital вітає прийняті судові рішення та сподівається на конструктивну позицію Укрзалізниці щодо погашення заборгованості.

Як повідомлялось раніше, 20 квітня 2021 року Верховний Суд оголосив своє рішення у чотирьох справах про стягнення боргу з Укрзалізниці на користь VR Global Partners, L.P. 8 липня 2021 року Верховний Суд прийняв судове рішення у п’ятій справі. У всіх справах Верховний Суд підтвердив позицію судів нижчих інстанцій та повністю відхилив касаційні скарги Укрзалізниці.

VR Global Partners, L.P. ("VRGP") - це інвестиційний фонд, яким керує VR Advisory Services Ltd ("VRASL"). VRASL зареєстрований в Американській комісії з цінних паперів та бірж як інвестиційний радник, а VR Advisory Services (UK) LLP, субпідрядний радник з питань інвестицій VRGP та деяких інших фондів, уповноважений Управлінням фінансової поведінки Великої Британії. VRGP був створений у травні 1999 року і протягом свого існування став лауреатом понад 15 галузевих нагород у Нью-Йорку та Лондоні, включаючи минулорічну премію EuroHedge за довгострокові результати (20 років) серед глобальних макрофондів, що спеціалізуються на інвестиціях з фіксованим доходом та відносною вартістю.

VR Capital - це міжнародна фірма з управління активами, яка обслуговує клієнтську базу інституційних інвесторів з приблизно 5 млрд доларів США в активах інвесторів, що управляються за допомогою об’єднаних фондів. VR Capital - один з найбільших західних інвесторів в Україну, портфель авуарів якого перевищує 1 млрд доларів. Маючи понад 22-річний досвід роботи, VR Capital фокусується на інвестиціях у ринки, що розвиваються, та у розвинені ринки. Фірма працює через свої головні офіси в Нью-Йорку та Лондоні, і понад 98 % активів, що перебувають під її управлінням, пов’язані з інвесторами в США та Західній Європі.

Для додаткової інформації звертайтесь за номером +380 95 618 15 64

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА