Пресрелізи

Колаборація NAI Ukraine та Асоціації коворкінгів України

17 червня 2021 року компанія NAI Ukraine розпочала співпрацю з Асоціацією коворкінгів України. За даними постковідних досліджень, дві третини українців перейшли на віддалену роботу за період карантину. І все більше компаній в Україні обирають гібридний формат роботи для своїх співробітників.

Такий формат вимагає гнучких підходів щодо організації робочого простору, і тут «на арену» виходять коворкінги – спільні офісні простори, які сьогодні стали актуальними як для фрілансерів, так і для великих компаній.

Команда NAI Ukraine розпочинає співпрацю з Асоціацією коворкінгів України. Результатом колаборації стане серія публікацій про сферу робочих просторів нового формату в Україні.

Всю інформацію можна буде знайти в соц мережах NAI Ukraine у спеціальній рубриці з хештегом #NAIcoworkingproject

Слідкуйте за оновленнями:

NAI Ukraine Facebook/Instagram

Асоціація коворкінгів України Facebook/Instagram

NAI Ukraine – українське представництво мережі консалтингових компаній NAI Global, що входить до ТОП-3 світових брендів на ринку нерухомості, одного з найбільших глобальних брокерів, який представлений у 55 країнах, в 400+ офісах із 7000+ працівників.

Асоціація коворкінгів України – об’єднання коворкінгів та гнучких офісів України, яке працює на вітчизняному ринку з весни 2021 року. Основною метою діяльності АКУ є сприяння розвитку ринку коворкінгів та гнучких просторів за допомоги законодавчого лобіювання, навчання гравців ринку, а також збору та розповсюдження кращих світових практик.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ