Пресс-релизы

Windrose отмечает первую годовщину запуска программы внутренних авиаперевозок Украины

(мовою оригинала)

Минулого року перед українською авіацією постало багато викликів, тому обнадійливих прогнозів щодо відновлення польотів чи відкриття нових напрямків майже не було. Проте відразу після зняття обмежень на перельоти українська авіакомпанія WINDROSE здійснила перший внутрішній рейс. Це був яскравий старт нового етапу розвитку компанії, мета якого — піднести культуру перевезень у нашій країні на вищий рівень.

У лютому 2020 року генеральний директор WINDROSE Володимир Каменчук оголосив запуск нового проєкту. “Windrose понад 16 років здійснює туристичні перевезення до різних куточків світу. Згодом стало зрозуміло, що час застосувати наш досвід для внутрішніх рейсів. Цього року ми запускаємо нову внутрішню програму, яка буде з‘єднувати великі міста нашої країни зручним і швидким авіасполученням”.

Починалась мережа з 6 найбільших українських міст. Однак за рік карта польотів збільшилася до 12 напрямків: Київ, Львів, Івано-Франківськ, Харків, Дніпро, Одеса, Херсон, Запоріжжя і Миколаїв, а у червні поточного року відкрилися нові маршрути до Ужгорода, Кривого Рогу та Чернівців. З початком нової програми WINDROSE оновила свій флот — внутрішні перельоти здійснюються переважно на літаках ATR 72-600. Це літаки підвищеної безпеки, надійності та комфорту, спеціально розроблені для регіональних рейсів.

На часі новий тренд — літати Україною. “Створювати звичку літати Україною — зараз наша основна мета. Протягом цього року ми доклали багато зусиль, щоб якомога більше українців дізналися про цю можливість. Результат ми вже бачимо і зрушення дуже позитивні. Українці насамперед мають зрозуміти, що подорожувати літаком рідною країною – доступно та комфортно”, — розповідає PR-менеджер компанії Ірина Левенко.

Наразі компанія розвиває мережу внутрішніх перевезень та успішно відкриває нові напрямки. Сподіваємося, що невдовзі українці переконаються у доступності та швидкості внутрішніх перельотів та подорожуватимуть Україною з надійними крилами авіакомпанії WINDROSE.

Реклама
Реклама

ЕЩЕ ПО ТЕМЕ

ПОСЛЕДНЕЕ