Пресрелізи

Заправка картриджів з виїздом в будь-який район Києва

Принтер - прекрасна річ, як для офісу, так і для дому. За допомогою даного апарату можна заощадити багато часу і грошей на друку рефератів, фотографій, документів та іншого. Але що робити, якщо принтер став підводити, зіпсувалося якість друку або робота і зовсім зупинилася? Зверніться в наш сервіс! Фахівці нашої компанії швидко та якісно проведуть заправка картриджів Київ.

Що вигідніше: купівля нового картриджа або його заправлення?

Майже всі магазини, які продають електроніку і побутову техніку, більше отримують виручки з додаткових послуг та комплектуючих товарів. Ні для кого не секрет, що новий картридж коштує трохи більше половини вартості від самого товару. У той час як заправка картриджа коштує в рази менше. Висновок стає очевидний - заправка картриджа істотно заощаджує ваш бюджет.

Самостійна заправка картриджів

На жаль, той час, коли принтери були струминними і заправка картриджа не доставляла ніяких проблем - уже пройшли. На сьогоднішній день, якщо ви спробуєте самостійно заправити картридж тонером, можете зіткнутися з такими проблемами як:

Зверніть увагу, що заправка картриджа - це складний, технологічний процес, який краще довірити професіоналам. Наші майстри впораються з цим завданням набагато швидше і ефективніше.

Закінчився картридж, що робити?

Якщо у принтера закінчилася фарба, у вас є 2 варіанти:

  1. Купівля нового картриджа.
  2. Замовити заправку картриджа.

Картридж, який заправили, буде працювати також як новий. А вартість заправки вас приємно здивує. Перейшовши на сайт - https://kiev-itservice.com.ua/, ви зможете замовити заправку картриджа на дому. Заощаджуйте не тільки гроші, але і свого часу разом з Київ ІТ Сервіс.

Реклама
Реклама

ОСТАННЄ