Пресрелізи

Дмитро Спітковський у списку кращих топменеджерів України за версією журналу Фокус

Журнал Фокус склав рейтинг кращих топменеджерів України. Серед 36-ти прізвищ керівників великих компаній і Дмитро Спітковський, генеральний директор групи компаній «Інтергал-Буд». Він увійшов у трійку найуспішніших керівників будівельних компаній.

Автори рейтингу розділили українську економіку на 12 значущих секторів та опитали 30 галузевих експертів, аналітиків й учасників ринку. Респонденти проаналізували список з претендентами та виставили їм бали за певними параметрами. Ті CEO, хто отримав найбільшу кількість балів, і потрапили до рейтингу.

«2020 рік став справжнім випробовуванням для кожного з нас. Той факт, що компанія «Інтергал-Буд» не просто вистояла, але й змогла наростити бізнес, запустити нові будівельні проєкти та запропонувати покупцям нові продукти, свідчить про те, що команда спрацювала злагоджено й професійно. Дякую кожному зі співробітників компанії за вклад у спільну справу. Попереду в нас ще більше цікавих задач та складних проєктів» — прокоментував результати рейтингу Дмитро Спітковський.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ