За рослинними продуктами - майбутнє
Сьогодні, 14 травня, у столичному бізнес-центрі Ультрамарин проходить міжнародна практична конференція Food&NonFood master 2021: «Restart в партнерстві ритейлерів та постачальників», де зібралися понад 400 ТОП менеджерів, ключових фахівців роздрібних мереж і компаній постачальників у харчовій індустрії, щоб поділитися досвідом та представити свої продукти.
Бренд DREAMEAT приймає участь у конференції у якості інноваційного партнеру рослинного м’яса. Компанія АВК КОНФЕКШІНЕРІ вперше презентувала продукт нового покоління - рослинне м‘ясо DREAMEAT, показала світові тренди та зростаючі тенденції сучасності у цьому напрямку в Україні та світі.
DREAMEAT запросив всіх учасників на відкриту терасу бізнес-центру продегустувати сучасні страви на основі рослинного м‘яса: молекулярну кухню, бургеги, та навіть традиційну котлету по-київськи з рослинного м’яса DREAMEAT.
«Основною перевагою Dreameat від АВК є те, що ми перші на ринку рослинних альтернатив створили і запустили рослинну котлету для бургера без метилцелюлози. Це абсолютно чистий, збалансований, на 100% рослинний, корисний, а головне смачний продукт - інновація» - говорить менеджер з розширення ринків збуту, Олег Новосьолов.
У чому ж перевага АВК в сегменті рослинного м'яса на українському ринку?
«Основне і ключове - наше виробництво дозволяє розробити і запустити унікальні рослинні продукти широкої лінійки. Не тільки котлету для бургерів, але і фарш, ніжну котлету - аналог курячої, також, готові напівфабрикати страв вже на старті запуску. У АВК - екологічно сертифіковані продукти (Екологічний сертифікат України), чого немає у конкурентів. DREAMEAT — перше в Україні рослинне м'ясо, яке отримало екологічну сертифікацію. Вона підтверджує відповідність продукту найвищим міднародним стандартам» - коментує маркетинг директор Віталіна Арбузіна.
Ми вже ведемо розробки зі створення власного текстурату рослинного білку, що найближчим часом дозволить нам істотно знизити вартість продукту на полиці.
У нас сильна команда R&D та відкрите сучасне високотехнологічне виробництво. Наші продукти захоплюють смаком справжнього м'яса навіть після повторного розігріву.
За цими рослинними продуктами - майбутнє.