Пресрелізи

"Інтергал-Буд" став лідером серед забудовників житла, які увійшли до сотні найдинамічніших компаній України за приростом доходу

18 березня журнал Новое Время вперше презентував рейтинги найдинамічніших компаній України. Автори проєкту зробили рейтинг не просто за розміром доходу, а показали компанії, які підвищують економічне зростання країни.

Серед найдинамічніших компаній України за приростом доходу з 2015 по 2019 рр на 51 позиції компанія "Інтергал-Буд". Приріст доходу за вказаний період — 495%. Варто зазначити, що до рейтингу потрапили 3 компанії-забудовники житла, серед яких "Інтергал-Буд" має найбільший приріст (Трест Житлобуд-1, позиція №58 з приростом 439% та Канбуд, позиція №62 з приростом 427%).

Методологія рейтингу: автори взяли ТОП-1 000 компаній країни за доходами у 2019 році, порахували відносний приріст доходу з 2015 по 2019 рр, видаливши спочатку ті компанії, які у 2015 році мали дохід менше ніж 100 млн грн, та сформували рейтинг найдинамічніших компаній України на основі показника приросту доходу. Джерела даних: аналітична система для бізнес-розвідки Youcontrol, офіційні сайти компаній, дані бізнес-асоціацій та інших профільних організацій, державних органів, підприємств.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ