Пресрелізи

Український композитор, піаніст-віртуоз Євген Хмара запрошує на різдвяний концерт 23 грудня з нагоди Дня працівників дипломатичної служби України

Про це музикант повідомив на своїй сторінці в Фейсбуці.

Неофіційний гімн дипломата презентують сьогодні посол України в Державі Кувейт Олександр Балануца та український композитор, піаніст-віртуоз Євген Хмара в рамках концерту - мистецького подарунку до Дня працівників дипломатичної служби.

Історія створення гімну дипломатам розпочалася торік, коли за ініціативи Олександра Балануци було проведено міжнародний онлайн-конкурс віршованих текстів "Гімн дипломата або дипломатія – це покликання"

Творче змагання проводилося з метою написання й обрання найкращого варіанту віршованого тексту, який може стати проєктом гімну українських дипломатів. Свої твори надіслали люди віком від 8 до 70 років з різних куточків України та закордону.

"З чисельних робіт, які надійшли до оргкомітету конкурсу з усіх куточків світу, шановне журі обрало переможний твір, номінований на статус неофіційного гімну української дипломатії.", - зазначив посол Балануца.

Композитор та піаніст-віртуоз Євген Хмара створив для переможного вірша музику, і під час різдвяного онлайн-концерту до Дня працівників дипломатичної служби України музикант разом зі співачкою ODARA презентують неофіційний гімн українським дипломатам. Захід відбудеться за підтримки Українського культурного фонду.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ