16:09 10.09.2020

ЄС та ООН допомагають Національній поліції України боротися з домашнім насильством і попереджати злочини

2 мин читать

Київ, 11 вересня, 2020 року

9:30, Склад НПУ, вул. Святошинська 27

Акредитація обов'язкова до 15:00, 10 вересня - [email protected], 095-276-1406

В наявності є відео високої якості переміщення автомобілів на платформах та заїзд до складів НПУ.

За словами заступника міністра внутрішніх справ Катерина Павліченко "Кількість викликів на лінію "102" з приводу домашнього насильства за шість місяців цього року перевищує 101 тисячу. Це на 40 відсотків більше у порівнянні з минулим роком".
 

Дев'ять патрульних автомобілів і дев'ять автомобілів для мобільних груп поліції проти домашнього насильства «ПОЛІНА» було доставлено до складів Національної поліції України. Крім того, минулого місяця Національна поліція отримала обладнання для дотримання безпеки на дорогах і забезпечення публічної безпеки і порядку, а саме спеціальні жилети та світловідбиваючі жилети, мегафони, ланцюги протиковзання, буксирувальні троси, сигнальні стрічки, троси для запуску двигуна, дорожні конуси та знаки дорожньо-транспортної пригоди.

Спікери

Заступник Глави НПУ, Керівник патрульної поліції О.Фацевич

Керівник першого відділу програм допомоги "Належне управління та демократизація" Делегації ЄС в Україні Ксав'є Камю

Джессі Сеппала, Заступник Керівника Консультативної Місії ЄС в Україні  Джессі Сеппала

Директор Управління ООН з обслуговування проектів Іріна Саакян Веттер

Обладнання було закуплено в межах проекту "Підтримка реформ" у галузі верховенства права в Україні у сферах діяльності поліції, прокуратури та належного врядування» (ПРАВО-Поліція), що його реалізує Управління ООН з обслуговування проектів (ЮНОПС) в Україні за фінансової підтримки Європейського Союзу в тісній співпраці з Консультативною місією ЄС в Україні (КМЄС).

Загальна мета проекту — сприяти реформі системи верховенства права в Україні та впровадити передові європейські та міжнародні практики у цій галузі.

Проєкт "ПРАВО-Поліція" надає підтримку Національній поліції та Міністерству внутрішніх справ України у процесі реформування системи охорони публічного порядку та проведення кримінальних розслідувань, впорядкування засад проведення досудових розслідувань з метою протидії організованій та кіберзлочинності, впровадження моделей поліцейської діяльності, що базується на зборі та аналізі даних та взаємодії поліції з громадою, створення дієвої системи захисту свідків, посилення співпраці поліції з Інтерполом та Європолом, а також вдосконалення програм підготовки та підвищення кваліфікації поліцейських.

Раніше влітку Європейський Союз та Управління Організації Об'єднаних Націй з обслуговування проектів (ЮНОПС) в межах цього ж проекту передали Національній поліції України високоякісні засоби індивідуального захисту, в тому числі 150 000 респіраторів, 170 000 медичних масок і захисні комбінезони.

ЕЩЕ ПО ТЕМЕ:

РЕКЛАМА

ПОСЛЕДНЕЕ

70 тысяч литров топлива передала сеть ОККО для критической инфраструктуры Харьковщины – первая вице-премьер

Уголовная ответственность за незаконное обращение наркотиков: поговорим честно и без хайпа

Десантники из 80-й ОДШБр получили комплекс разведки и уничтожения стоимостью 50 млн грн от ОККО и "Повернись живим"

ЖК "Воздвиженка" обратилось к Президенту и СНБО по поводу рисков для института управления арестованным имуществом из-за действий АРМА

Группа компаний DIM ввела в эксплуатацию два жилых комплекса

Эпицентр назвал лучших партнеров – производителей украинских товаров и впервые вручил награду UA Epicentr Awards

Sense SuperApp признан лучшим банковским приложением в Украине

ОТП БАНК делает акцент на командной работе и внедрении новейших технологий - Л.Сирота

Украинский Красный Крест и IMPACT представят лонгитюдное исследование во время мероприятия: "Текущая ситуация и перспективы беженцев из Украины: от чрезвычайного реагирования к возвращению и (ре)интеграции".

Фокстрот и Федорчук с успехом провел танцевальный Парад надежд-2024

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА