Пресс-релизы

Школа Greenwich вводит новый формат обучения английскому

(языком оригинала)

Школа Greenwich запроваджує новий формат навчання англійській.

16 листопада в школі Greenwich розпочинаються заняття в групах Intermediate та Upper з англійської на программі Blended Course (гібридний курс) (https://greenwich.org.ua/blendedcours).

Інтернет все спростив і пришвидшив. Навчання англійській стало доступним з будь якого куточка планети, але головним навиком потрібним людинні для досягнення успіху, лишається спілкування.

Методисти школи Greenwich зуміли поєднати можливості онлайн навчання і живе спілкування і створили программу, що якісно відрізняється від традиційного формату навчання - викладач-підручник. 

Головною перевагою гібридного навчання є поєднання онлайну і живих заняття. Веб-підтримка робить навчання більш продуктивним, доступним, економічним. Студенти працюють інтенсивніше — мають більше занять на тиждень, займаються коли їм зручно і не гаять час на поїздки до школи.

На Blended Course навчання відбувається на онлайн платформі  (https://greenwich.org.ua/blog/6_advantages_of_online_platform) під контролем викладача. У навчанні Greenwich застосували принцип Flipped Classroom - за яким опрацювання частини нового матеріалу відбувається вдома, а на живих заняттях студенти практикують розмовну англійську.

Отримату детальну інформацію про курс та зареєструватись на пробне заняття можна за посиланням: https://greenwich.org.ua/blendedcourse

або тел: (067) 503 81 19

Реклама
Реклама

ПОСЛЕДНЕЕ