Пресрелізи

Чи готові українці до зміни клімату?

12 листопада 2019 року відбулася прес-конференція на тему "Чи готові українці до зміни клімату?". Захід реалізований в рамках програми Київського міжнародного економічного форуму.

Участь у заході прийняли модератор панельної дискусії "Як зміни клімату змінять Ваш бізнес" Сергій Євтушенко, голова Київського міжнародного економічного форуму Юрій Пивоваров, заступник міністра енергетики та захисту довкілля Олексій Рябчин, доктор соціологічних наук, керівник центру дослідження суспільної думки "Socis" Олександр Стегній та піарник, директор фірми "Bohush Communications" Денис Богуш.

Як було зазначено учасниками заходу, у багатьох країнах світу зафіксоване значне зростання актуальності проблем, пов'язаних зі зміною клімату, росте екологічна свідомість суспільства, популяризується культура відповідального споживання та активно бойкотуються рішення влади та бізнесу, що суперечать екологічному порядку денному. Це і спонукало до того, що  Київський міжнародний економічний форум спільно з центром дослідження суспільної думки Socis, фірми UDP Renewables та за підтримки агентства Bohush Communications провели масштабне соціологічне опитування щодо питань зміни клімату в Україні.

Дослідження містить актуальні дані про екологічну свідомість українців та динаміку її зміни. Терміни проведення дослідження:   11 – 18 вересня 2019 року. Загалом було опитано 1200 респондентів.

Зміст даного дослідження - не лише унікальні дані опитування 2019 року. Результати дослідження є свого роду аналітичним звітом, в якому співставленні дані досліджень 2014 та 2017 рр., проведених за підтримки Глобального екологічного фонду в рамках реалізації Програми розвитку ООН "Інтеграція положень Конвенції Ріо у національну політику України".

Найважливішими результати дослідження спікерами були названі наступні:

Реклама
Реклама

ОСТАННЄ