16:18 10.06.2019

Восемь ведущих компаний стали членами Американской торговой палаты в Украине в апреле-мае 2019

4 мин читать

(Подается на языке оригинала)

Американська торговельна палата в Україні об’єднує найбільших інвесторів та міжнародні компанії, які працюють в Україні, роблячи значний внесок у формування українського бюджету та створюючи нові робочі місця. У квітні-травні 2019 року до Палати приєдналися наступні компанії:

Burda Ukraine

Медіакомпанія "Burda Україна" є дочірнім підприємством міжнародного концерну Hubert Burda Media і володіє понад 45 брендами з сумарним охопленням аудиторії 4 млн. в друці  і 2,5 млн. он-лайн. Сереж них – "Marie Claire", "Playboy", "Ліза", "Отдохни!", "Burda Style", "Добрі поради", "Моя дитина", "Автосвіт", "Ідеї вашого дому", "Люблю Готувати", "Мій прекрасний сад", "Бабусин компот" і "Будинок в саду", он-лайн проекти "Na-proby" і GLAM.

Андрій Вдовиченко, директор:

"Вважаю AmCham Ukraine платформою не тільки для спілкування з людьми різних підприємств, але й для діалогу з представниками влади. Заходи, організовані тут, є чудовим інструментом для розвитку співробітників. Впевнений, що членство у Палаті стане можливістю не тільки захистити бізнес-інтереси, але й розширити коло знайомств через нові контакти та ідеї".

Allergan Ukraine LLC

Allergan – глобальна фармацевтична компанія, орієнтована на розробку, виробництво та комерціалізацію фірмових фармацевтичних, приладних, біологічних, хірургічних та регенеративних препаратів для пацієнтів з усього світу.

Олександр Усков, директор:

"Американська торговельна палата в Україні – провідна платформа для комунікації компаній у межах нашої галузі, між іншими галузями та всіма стейкхолдерами в Україні. Ми з нетерпінням чекаємо на нові можливості для покращення діалогу з державними органами та громадськими діячами".

Arсhimed

"Архімед" – сервісна компанія, уповноважений імпортер медичних виробів та медичних засобів для охорони здоров’я виробництва компанії Hartmann AG до України, що надає послуги торгового представника та експертну підтримку повного життєвого циклу продукції на українському ринку.

Микола Романьок, директор:

"У процесі подолання особливостей регуляторного середовища в нашій країні необхідна прозора комунікація з урядом і бізнесом. Американська торговельна палата в Україні стане ефективною платформою для цих цілей".

Accountor

Компанія "Аккаунтор" входить до Accountor Group – найбільшу групу в Північній Європі, що надає послуги з фінансового та кадрового адміністрування. З 2008 року фахівці компанії забезпечують клієнтів повним пакетом фінансових послуг, а також надають підтримку з питань консалтингу, аудиту та бухгалтерського обліку.

Тімо Матінпало, директор:

"Ми раді бути частиною Палати. Надавати якісну підтримку бізнесу – це постійно навчатися і вдосконалювати свої знання, бути першим у вирі законодавчих змін, інновацій ринку та дослуховуватися до потреб клієнтів. Саме тому Палата є організацію, яка надає змогу обмінюватися досвідом та бути обізнаним у викликах та можливостях, які постають перед бізнесом".

KNESS Group, LLC

KNESS – українська група компаній міжнародного рівня, що втілює повний комплекс робіт з реалізації проектів сонячної енергетики: від виробництва усіх основних комплектуючих станцій до будівництва та сервісного обслуговування СЕС. Нещодавно KNESS однією з перших увійшла до відкритого переліку надійних підрядників в Україні, яким можуть довіряти інвестори.

Сергій Шакалов, директор:

"Участь у AmCham Ukraine дозволяє долучитися до практики світових лідерів ведення бізнесу, комунікувати з міжнародним співтовариством та розширювати можливості закордонних інвестицій, що дає потужний імпульс для розвитку національного ринку".

Kreston GCG

Kreston GCG представляє в Україні міжнародну мережу Kreston International — одну з найбільших світових організацій у сфері аудиторських та консалтингових послуг з ресурсами більш ніж 25 000 фахівців в 125 країнах світу. Компанія – провідний фахівець у наданні аудиторських, оціночних, податкових та юридичних послуг.

Сергій Атамась, керуючий партнер:

"Ми раді стати частиною AmCham Ukraine та свій вибір зробили з розумінням грандіозного потенціалу майбутньої співпраці. Порівняйте активність перших десяти бізнес-організацій та спільнот в Україні. Лідера чітко визначено за учасниками, інтенсивністю, відкритістю та корисністю".

SDM Partners

Юридична фірма SDM Partners надає повний пакет юридичних послуг, необхідних для планування та розміщення інвестицій в Україні, відкриття та ведення бізнесу в Україні та організації правових відносин з українськими партнерами.

Дмитро Сирота, керуючий партнер:

"Ми раді приєднатися до Американської торговельної палати в Україні, найактивнішої та ефективнішої бізнес-орієнтованої мережі в Україні, де у нас буде можливість укріпити взаємини між українськими та американськими бізнес-спільнотами".

NETWAVE LLC

NETWAVE працює на ринку з 2011 року і є одним із лідерів системних інтеграторів в Україні, вирішуючи ІТ-задачі організацій і підприємств з розробки, впровадження, модернізації та обслуговування корпоративних інформаційних мереж та систем..

Юрій Сидоренко, директор:

"Наша команда дуже рада приєднатися до Палати. Ми хочемо краще розуміти, яким чином ІТ може допомогти бізнесу. Платформа надає чудові можливості для комунікації з клієнтами та партнерами, завдяки чому ми отримаємо взаємовигідний результат. Нетворкінг, презентації та інші заходи допомагають зрозуміти клієнтські потреби і адаптувати нашу бізнес-стратегію".

Довідка про Американську торговельну палату в Україні:      
Працюючи в Україні з 1992 року, Американська торговельна палата тісно співпрацює з органами державної влади з метою покращення бізнес-середовища й залучення вітчизняних та іноземних інвестицій в українську економіку, сприяючи розвитку стабільних, прозорих та справедливих правил ведення бізнесу в Україні. Більше інформації за посиланням: http://www.chamber.ua/uk
Контактна особа:

Тетяна Команицька, Асистент зі зв’язків з громадськістю та пресою Американської торговельної палати в Україні, [email protected]    

РЕКЛАМА

ПОСЛЕДНЕЕ

Конференция BLACK SEA GRAIN. KYIV объединила участников и экспертов зернового рынка

Бизнес-центр площадью 22 000 кв. м выставлен на продажу в Киеве

Финансовые результаты работы ООО "ЖК "Воздвиженка" за 3 месяца 2024 года

Почти 3 млн грн: сколько кэшбека получили клиенты Sense Bank с картой "Выгода"

70 тысяч литров топлива передала сеть ОККО для критической инфраструктуры Харьковщины – первая вице-премьер

Уголовная ответственность за незаконное обращение наркотиков: поговорим честно и без хайпа

Десантники из 80-й ОДШБр получили комплекс разведки и уничтожения стоимостью 50 млн грн от ОККО и "Повернись живим"

ЖК "Воздвиженка" обратилось к Президенту и СНБО по поводу рисков для института управления арестованным имуществом из-за действий АРМА

Группа компаний DIM ввела в эксплуатацию два жилых комплекса

Эпицентр назвал лучших партнеров – производителей украинских товаров и впервые вручил награду UA Epicentr Awards

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА