Пресрелізи

Вибори Президента на НАШ.МАКСІ-ТВ: дебати, марафон, ексклюзив…

Довгоочікувані дебати вже сьогодні! Вмикайте НАШ.МАКСІ-ТВ та дивіться пряму трансляцію головної події квітня - дебати двох кандидатів на пост Президента та їх обговорення з топовими гостями в студії

А вже цієї неділі, в день коли країна робить головний вибір, ми запрошуємо вас разом з НАШим слідкувати за ходом голосування.

З самого ранку (7:00) телеканал НАШ.МАКСІ-ТВ буде працювати в інтерактивному режимі - висвітлювати другий тур виборів - в прямому ефірі марафон "НАШ ПРЕЗИДЕНТ".

Під час марафону глядачі зможуть в прямому ефірі стежити за ходом волевиявлення на всій території України. Оперативно дізнаватися новини з виборчих дільниць різних міст, звідки будуть включатися наші власні кореспонденти. Бачити в режимі онлайн точні дані ЦВК, паралельні прямі включення зі штабів кандидатів, оперативні дані досліджень, а також думки експертів та відеорепортажі з  незвичайних виборчих дільниць.

У глядачів є можливість не тільки спостерігати за процесом голосування, а й активно брати участь в ефірі марафону, для цього потрібно написати на marafon@nash.live або зателефонувати безпосередньо в студію +38 0 800 20 55 56 (дзвінок безкоштовний).

У вечірньому слоті, з 20:00 в студії буде працювати Тигран Мартиросян, пізніше до нього приєднаються і інші ведучі телеканалу, які впродовж усієї передвиборчої кампанії особисто спілкувалися з багатьма експертами, політологами та політиками, кандидатами на пост Президента.

Пізно ввечері 21 квітня за одним круглим столом зберуться топові ведучі НАШого телеканалу: Тигран Мартиросян, Ростислав Сухачов , Ангеліна Пичик, Никифоров Артем, Гусарєва Анастасія, Макс Назаров. За одним столом колеги детально обговорять хід другого туру виборів, перші результати голосування, поділяться своїми враженнями про всю передвиборчу кампанію.

У день виборів будьте з НАШим!

Слідкуйте за новинами в Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter!

Дивіться НАШ.МАКСІ-ТВ 21 - 22 квітня і беріть активну участь в марафоні "НАШ ПРЕЗИДЕНТ" другий тур виборів.

НАШ покаже!

youtube.com/c/ТелеканалНАШ

https://www.facebook.com/nashlive.ua/

https://t.me/nashlive

https://www.instagram.com/nash.live/

https://twitter.com/nashlive_ua/

www.nash.live

Реклама
Реклама

ОСТАННЄ