Пресрелізи

Результати опитування експертів "3 роки роботи Уряду В.Гройсмана"

Опитування проводилося Агентством моделювання ситуацій  3-5 квітня шляхом анкетування експертів

1. 14 квітня минає три роки діяльності Уряду В.Гройсмана. Чи змінилась загальноекономічна ситуація в країні порівняно з кризовим 2015-м? Як саме?

2. Які негативні чинники суспільно-політичного характеру ставали найбільшою перешкодою діяльності Кабінету Міністрів протягом цього періоду?

3. В 2015-му ВВП воюючої України впав на 9,9%. В 2016-му ВВП так само воюючої країни зріс на 2,3%, в 2017 -  на 2,5%, в 2018-му - на 3,2%, а рівень інфляції зменшився  з 43,3% у 2015 році до 9,8% у 2018.

Яка в цьому частка участі Уряду, безпосередньо прем'єр-міністра, президента, парламенту за всі три роки (2016-2018)?

Оцініть кожного по шкалі від 1 до 10, де 1 - зовсім не відігравав ролі, 10 - відіграв основну роль.

4. За підсумками трьох років роботи Уряду В.Гройсмана які з перерахованих результатів роботи Уряду запам’ятаються громадянам як позитив?

5. Назвіть рішення Уряду В.Гройсмана за 3 роки, котрі викликали однозначно негативні наслідки (відкрите питання)

6. В яких галузях за 3 роки роботи Уряду Гройсмана найбільш помітні позитивні зрушення? Оцініть за 10-бальною шкалою, де 1 – позитивні зрушення непомітні, 10 – позитивні зрушення очевидні.

7. В яких галузях за 3 роки роботи Уряду Гройсмана найбільш помітні негативні зрушення? Оцініть за 10-бальною шкалою, де 1 – негативні зрушення непомітні, 10 – негативні зрушення очевидні.

8. Як ви вважаєте, Уряд В.Гройсмана  загалом за результатами роботи може бути визнаним успішним урядом, який вирішував завдання розвитку України, чи скоріше ні?

В опитуванні взяли участь наступні експерти: Гончарук Валерій, Давидюк Микола, Димов Валерій, Загородній Тарас, Золотарев Андрій, Кобаль Геннадій, Козак Тарас, Коліушко Ігор, Кошель Олексій, Кульчицький Роман, Кушнір Світлана, Кушнірук Борис, Луценко Анатолій, Магда Євген, Макітра Ярослав, Максим Розумний, Манько Володимир, Охотін Петро, Павловський Ярослав, Палій Олександр, Паніч Олексій, Паращій Олександр, Сазонов Кирилл, Семиволос Ігор, Таран Віктор, Фесенко Володимир, Фурса Сергій, Цибулько Володимир, Устенко Олег, Чорновіл Тарас, Яхно Олеся.

 

Реклама
Реклама

ОСТАННЄ