Пресрелізи

Як заощадити 100 000 гривень на покупці квартири

Є кілька беззаперечних правил, як заощадити на покупці квартири. По-перше, купити квартиру в новобудові на початковому етапі будівництва. По-друге, стежити за акціями та знижками і по-третє, максимальні знижки діють при 100% оплаті.

Всі ці правила діють при покупці квартири в ЖК Muller Haus: третій, останній будинок тільки починає будуватися і до старту продажів діє акція - мінімальна ціна 14 260 гривень за м2, яка триватиме до 31 березня. Далі буде дорожче. При 100% оплаті діє максимальна знижка 8%.

На вибір покупців в ЖК Muller Haus представлені одно-, дво- і чотирикімнатні квартири.

Таким чином, економія при купівлі однокімнатної квартири складе близько 50 тисяч гривень, двокімнатної - понад 76 тисяч гривень і - більше 100 тисяч гривень при покупці чотирикімнатної квартири.

ЖК Muller Haus від забудовника BD Holding складається з трьох будинків. Розміщений комплекс в адміністративному центрі села Петропавлівська Борщагівка. Це житло класу "комфорт" з зручним розташуванням, закритою територією і розвиненою інфраструктурою: садок, школа, магазини, фітнес клуб, басейн - все в пішої доступності. Це робить комплекс дуже привабливим місцем для життя. Більш детальну інформацію про комплекс можна отримати у відділі продажів або по телефону (044) 392-01-01.

Реклама
Реклама

ОСТАННЄ