16:57 12.03.2019

21-22 марта при поддержке ГС "Укрсадвинпром" стартует конференция "Технологии и Инновации: от земли - к готовому продукту"

3 мин читать

(Подается на языке оригинала)

IV Міжнародна конференція для галузей садівництва і переробки "Технології та Інновації: Від землі – до готового продукту" у Черкасах стане не тільки стрибком у розвитку кожного господарства, а й важливою подією для становлення цілих галузей – садівництва, горіхівництва і переробки. Розпочинатиме конференц-день 21 березня круглий стіл "Ситуація в українському садівництві. Горіхівництво і переробка як перспективні напрямки розвитку галузі". Разом з експертами, посадовцями та провідними виробниками обговоримо ситуацію в садівничій галузі України і світу, перспективи вітчизняного садівництва, аспекти законодавства і державної підтримки. Модератором бесіди виступить Володимир Печко, голова Громадської спілки "Укрсадвинпром". Відзначимо, конференція організована видавничим проектом "Технології та Інновації" за підтримки ГС "Укрсадвинпром", члени якої поділяться своїм досвідом з вирощування й переробки плодово-ягідної продукції, виготовлення соків та алкогольних напоїв на базі фруктів, горіхів, меду.

Розібратися в тенденціях галузей та ринків допоможуть Олександр Вельбівець, голова Черкаської обласної державної адміністрації, Анастасія Терземан, експерт ППФ "Пахаренко і партнери". В обговоренні також візьмуть участь власники і керівники садівничих господарств і переробних підприємств: Олег Кущ, виробник наливок і настоянок на базі фруктів і ягід, керівник ФОП "Мед заповітного краю, Юрій Вербило, виробник сидру ТМ "ROGATYY ZAYETS", Максим Бортник, директор компанії "Фруктона-ВН", Юлія Комарова, директор з розвитку ПАТ "Одесавинпром", Олександр Самойленко, директор департаменту садівництва компанії "МАЇС", Олексій Руденко, директор компанії "Еко Чіпси". Також до дискусії долучаться спеціаліст з технології сушки плодів і горіхів, представник компанії по виготовленню пюре, джемів, сиропів з фруктів і ягід.

Як приклад успішної переробки виробники представлять свої продукти на дегустації продукції, зокрема соки та джеми від ТОВ "Сади Карлівщини", вина від ФГ "АГРО ХАУС ФЛЕШ РОЯЛЬ", соки, цукати, яблучні чіпси від ТОВ "Фрукти Полтавщини", соки від ФГ "Валентина", сидри від Rohatyy zayets’ тощо.

Вперше в рамках конференції "Від землі до готового продукту" відбудеться Дегустаційний конкурс – Народна Дегустація соків прямого віджиму з фруктів і ягід від фермерських господарств і переробних підприємств України, з врученням Дипломів Переможців і спеціальних призів від партнерів заходу.

Організаторами Дегустаційного конкурсу виступають інформаційно-видавничий проект "Технології та Інновації" спільно з ГС "Укрсадвинпром". Головний Технологічний партнер Народної Дегустації соків – компанія EFT Group – представник обладнання для виготовлення соків і вин Kreuzmayr. Мета конкурсу – привернути увагу до якості натуральної продукції з фруктів і ягід від вітчизняних виробників, популяризувати серед споживачів вживання соків прямого віджиму як складової здорового способу життя.

Результати конкурсу будуть опубліковані на сайті ІА "Інтерфакс-Україна", у всіх ЗМІ – медіа-партнерах конференції. Переможці Народної Дегустації соків отримують право на безкоштовну публікацію статті про продукцію в журналі "Садівництво і Виноградарство. Технології та Інновації", і поширення цієї інформації на порталі www.techdrinks.info, сайті yagodnik.info, в соціальних мережах, та у ЗМІ-інформаційних партнерах конференції.

Відзначимо, конференц-день відбудеться 21 березня у приміщенні Центру дитячої та юнацької творчості (Смілянська,33). Тематика виступів й виставки охопить усі ланки садівничого бізнесу: від створення саду – до продажів, маркетингу та виходу на експорт. Для горіхівників запланована секція, присвячена вирощуванню та переробці горіхоплідних культур. Відбудуться виступи вітчизняних та іноземних експертів, традиційна виставка техніки, технологій і супутніх матеріалів. Чекаємо на візит делегації спеціалістів з Асоціації Польських Розплідників.

Бізнес-тур, 22 березня, приймає компанія "МАЇС" – Головний Організаційний партнер. У програмі – майстер-клас з обрізки яблуні та горіха, відвідання садів, переробного комплексу та лабораторії Горіхового Центру "Залісся".

Інтерфакс-Україна - медіа-партнер конференції.

 

РЕКЛАМА

ПОСЛЕДНЕЕ

70 тысяч литров топлива передала сеть ОККО для критической инфраструктуры Харьковщины – первая вице-премьер

Уголовная ответственность за незаконное обращение наркотиков: поговорим честно и без хайпа

Десантники из 80-й ОДШБр получили комплекс разведки и уничтожения стоимостью 50 млн грн от ОККО и "Повернись живим"

ЖК "Воздвиженка" обратилось к Президенту и СНБО по поводу рисков для института управления арестованным имуществом из-за действий АРМА

Группа компаний DIM ввела в эксплуатацию два жилых комплекса

Эпицентр назвал лучших партнеров – производителей украинских товаров и впервые вручил награду UA Epicentr Awards

Sense SuperApp признан лучшим банковским приложением в Украине

ОТП БАНК делает акцент на командной работе и внедрении новейших технологий - Л.Сирота

Украинский Красный Крест и IMPACT представят лонгитюдное исследование во время мероприятия: "Текущая ситуация и перспективы беженцев из Украины: от чрезвычайного реагирования к возвращению и (ре)интеграции".

Фокстрот и Федорчук с успехом провел танцевальный Парад надежд-2024

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА