Пресрелізи

Новий ресторан "Сушия" в Києві

У кінці 2018 року мережа ресторанів сучасної японський кухні "Сушия" відкрила новий ресторан в ЖК Smart Plaza за адресою проспект Перемоги 26. Ресторан розташовано на 2х поверхах і може прийняти відразу 60 відвідувачів.

Незвичайний інтер'єр та приємна атмосфера приваблює всіх, хто дійсно любить і цінує справжню японську кухню. Ресторан відрізняється незвичайними елементами декору. Так, зелена стіна з живого моху надає атмосфері свіжості та піднімає настрій. А використання в інтер'єрі дерева та перероблених матеріалів надає певний еко-friendly акцент усьому приміщенню.

"Наш новий ресторан відрізняється від звичного і знайомого всім формату інтер'єрів "Сушия". Ми створили сучасний простір з актуальними деталями декору і новою версією розстановки посадочних місць для відвідувачів. З 2006 року ми практично не змінювали інтер'єр своїх ресторанів. З одного боку це добре - наші клієнти завжди нас впізнають в будь-якому місті нашої присутності. Але ми не хочемо стояти на місці, ринок розвивається і ми повинні не просто йти в ногу з ним, а бути попереду і вказувати напрямок. Саме тому ми змінюємось, ми рухаємось вперед - у нас дуже амбіційні плани на 2019 рік", - говорить маркетинг директор "Сушия" Дмитро Демидов.

Цікавою особливістю нової локації "Сушия" став відкритий бар. Це перший ресторан в мережі, в якому бар знаходиться просто посеред залу. Тепер кожен відвідувач може побачити, як готуються їх улюблені коктейлі, лимонади і зігрітись смачними чаями з матча та маракуя.

Графік роботи нової локації зручний для всіх, хто хоче порадувати себе смачним сніданком, поспілкуватись на діловій зустрічі за бізнес-ланчем, або просто добре провести вечір в приємній компанії улюблених друзів. Ресторан відкритий з 10.00 до 23.00 і, звичайно, завжди є можливість забронювати столик заздалегідь.

Довідка про компанію:

"Сушия" - мережа ресторанів японської кухні https://www.sushiya.ua/

"Сушия" - лідер ринку японської кухні в Україні як в сегменті ресторанів, так і доставки замовлень. Наша мережа нараховує 37 ресторанів в 12 містах України, щорічно обслуговує не менше 350 тис. гостей.

Японська кухня - це свіжість і якість. Усі без винятку продукти, які ми використовуємо в наших ресторанах, проходять кілька рівнів перевірки на відповідність міжнародним і українським стандартам (IFS - International Food Standard, FSA ISO 9001 - Food Standards Agency і ін.). "Сушия" є піонером українського ринку по впровадженню програм харчової безпеки.

Реклама
Реклама

ОСТАННЄ