Пресс-релизы

Юрий Деревянко станет героем сегодняшнего ток-шоу "Президент" с Ангелиной Пичик

(Подается на языке оригинала)

Сьогодні о 21:30 в ефірі “НАШого” у політичному шоу  “Президент” з Ангеліною Пичик будемо спілкуватися з молодим  українським політиком, ініціатором запровадження цифрової  держави, переходу до прямої демократії та неоекономіки.

 Народний депутат, що заявив, що братиме участь у виборах президента України,  Юрій Дерев'янко стане  героєм сьогоднішнього ток-шоу. Сьогодні в ефірі “НАШого”  вперше  відбудеться його презентація передвиборчої програми кандидата у президенти України.   

 Поставити фахові питання та дізнатися більше про запропоновану кандидатом програму  до студії запрошені:

- Володимир Воля, експерт-міжнародник

- Артем Нікіфоров , політолог

- Андрій  Новак, економіст

- Олег Старіков, військовий експерт

 Ведуча Ангеліна Пичик обіцяє, що викрутитися та обійти каверзні запитання у героя програми не вийде. Буде цікаво та гаряче! Дивіться “Президент” на “НАШому” сьогодні о 21:30.

Відеоанонс:

https://www.youtube.com/watch?v=knEqYnmORmM

Довідка

"НАШ" - це нова інформаційна медіаплатформа, що включає в себе: телеканал, інтернет-сайт, власні сторінки та канали у Facebook, Instagram, YouTube, Telegram, Twitter. Наразі контент “НАШ” транслюється в ефірі телеканалу "Максі-ТВ".

Дотримуючись норм Закону України “Про телебачення і радіомовлення”, ліцензіат ТОВ “Наша Прага” подав до Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення в установленому порядку документи про внесення відповідних змін до супутникової ліцензії, зокрема зміни логотипу та програмної концепції.

youtube.com/c/ТелеканалНАШ

https://www.facebook.com/nashlive.ua/

https://t.me/nashlive

https://www.instagram.com/nash.live/

https://twitter.com/nashlive_ua/

www.nash.live

Реклама
Реклама

ПОСЛЕДНЕЕ