11:12 12.12.2018

К проекту "Екошкола" "Фармак" присоединились 10 школ Киева

2 мин читать

(подается на языке оригинала)

ПАТ "Фармак" розширив межі екологічного проекту «Екошкола» та залучив до нього 10 шкіл Києва.

Учасниками проекту "Екошкола" стали учні шкіл Подільського району міста Києва. Проект триватиме 9 місяців.

Для школярів розроблено унікальний навчально-методичний посібник, який увібрав у себе найголовніші та найважливіші питання, з якими стикається сьогодні світ. Цей посібник уже направлено на погодження в Міністерство освіти України.

Під час навчання в "Екошколі" учні здобудуть нові знання про екологічні проблеми, шляхи їх вирішення та основи проектного менеджменту.

Після отримання теоретичних та практичних знань, школярі розроблять ЕКО-проекти для своїх шкіл. Найкращі з них отримають міні-гранти від ПАТ "Фармак" на їх реалізацію.

"Відвідавши "Екошколу", школяр уже ніколи не буде колишнім. Усі майбутні рішення він буде приймати через призму екології та корисності його дій для довкілля. Так ми виховаємо екологічне суспільство, яке буде створювати, берегти, творити. А знання в галузі проектного менеджменту допоможуть вирішити будь-яку проблему школяреві в майбутньому. "Фармак" завжди виступає за нове, інноваційне, дієве. Усе, що ми робимо, приносить користь людям. Чи то ліки, чи проекти, які ініціює "Фармак". А екологічне суспільства – це безсумнівно ліки для нашої планети, які здатні вилікувати її від глобальних змін, що відбуваються на землі», – зазначив Павло Павлик, операційний директор ПАТ "Фармак"

"Світ тоне в потоках інформації, пришвидшуються темпи життя, споживання ресурсів та продукування сміття. В умовах обмеженості часу, що дається на прийняття рішень щоденного життя, потрібно мати "дорожню карту" дій та базові знання для розуміння, хто ми й де наше місце в глобальній екосистемі. Сподіваюся, що молодь з усіх регіонів України долучиться до ініціатив "Екошколи" та знайде правильні відповіді та практичні рішення місцевих екологічних проблем!», – додала Олександра Халаїм, голова ГО Український екологічний клуб "Зелена Хвиля".

Довідка: Пілот проекту "Екошкола" було успішно реалізовано в Шостці, де розташований департамент із виробництва АФІ ПАТ "Фармак" Його учасниками стали 9 шкіл міста. У межах проекту учні 8–11 класів пройшли освітній курс, який тривав 8 місяців, із глобальних теоретичних екологічних питань та навчилися застосовувати отримані знання на практиці. Найкращі проекти, спрямовані на вирішення екологічних проблем конкретної школи, отримали міні-гранти від ПАТ "Фармак" на їх реалізацію. Успішний старт проекту "Екошкола" дає змогу транслювати його в різні частини України, залучаючи драйверів екологічно-просвітницького руху, соціально-відповідальний бізнес і головне – небайдужу, прогресивну молодь країни. У 2018 році проект "Екошкола" увійшов до 20-ки найкращих соціальних проектів України.

РЕКЛАМА

ПОСЛЕДНЕЕ

Конференция BLACK SEA GRAIN. KYIV объединила участников и экспертов зернового рынка

Бизнес-центр площадью 22 000 кв. м выставлен на продажу в Киеве

Финансовые результаты работы ООО "ЖК "Воздвиженка" за 3 месяца 2024 года

Почти 3 млн грн: сколько кэшбека получили клиенты Sense Bank с картой "Выгода"

70 тысяч литров топлива передала сеть ОККО для критической инфраструктуры Харьковщины – первая вице-премьер

Уголовная ответственность за незаконное обращение наркотиков: поговорим честно и без хайпа

Десантники из 80-й ОДШБр получили комплекс разведки и уничтожения стоимостью 50 млн грн от ОККО и "Повернись живим"

ЖК "Воздвиженка" обратилось к Президенту и СНБО по поводу рисков для института управления арестованным имуществом из-за действий АРМА

Группа компаний DIM ввела в эксплуатацию два жилых комплекса

Эпицентр назвал лучших партнеров – производителей украинских товаров и впервые вручил награду UA Epicentr Awards

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА