10:42 06.11.2018

ІІІ Украинский Форум Шелкового пути и выставка инновационных технологий

3 мин читать

(подается на языке оригинала)

16 листопада 2018 року, у Києві (НСК Олімпійський) відбудеться ІІІ Український Форум Шовкового шляху - подія, що об’єднує разом великий бізнес України та Китаю, інвесторів та політиків обох країн.

Теми, що будуть підніматися на Форумі: Динаміка успішного українсько-китайського співробітництва, Енергія майбутнього, Fintech&Investments, IT&Innovations.

Серед спікерів Форуму: Кубів Степан (Перший віце-прем’єр-міністр – Міністр економічного розвитку і торгівлі України), Володимир Омелян (Міністр інфраструктури України), Ду Вей (Надзвичайний і Повноважний Посол Китайської Народної Республіки в Україні), Олександр Домбровський (Народний депутат України, Перший заступник голови Комітету Верховної Ради України з питань паливно-енергетичного комплексу, ядерної політики та ядерної безпеки), Ван Цзицзянь  (Віце-президент China Railway International Group), Родіон Морозов (Директор департаменту екологічного реінжинірінгу та впровадження проектів ресурсосбереження УКРГАЗБАНКУ), Даррен Чонг (керівник Китайської бізнес-групи PwC в Центральній та Східній Європі, Росії і Євразії PWC), Янь Дуншен (Голова Правління Бохайської товарної біржі (ВОСЕ), місто Тяньцзинь (УБРР), Михайло Гранчак  (Директор департаменту інвестиційно-банківських послуг Dragon Capitals), Вікторія Сиромятова (Директор ДТЕК ВДЕ), Ірина Никорак (Директор Української Асоціації Шовкового шляху SilkLink), Андрій Павелко (Народний депутат України, Голова Комітету Верховної Ради з питань бюджету, Керівник Депутатської групи ВРУ з міжпарламентських зв'язків з КНР) та ін.

Представники великого бізнесу, що приймуть участь у Форумі: ДТЕК, Укргазбанк, UAPAY, Turkish Airlines,  Kuehne+Nagel, СМЕC, CRBC, Weilin TRADE PTY LTD та ін.

У межах форуму буде діяти виставка Інноваційних технологій України та Китаю, де будуть представлені нові розробки авіа-космічної галузі, технології smart-агро, доповненої реальності, розумного міста,  розумного будинку,  енергоефективності, інтелектуальних систем, новинки робототехніки.

Серед учасників виставки амбітні українські стартапи, які вже встигли стати відомими за межами країни: українські електробайки Delfast Bikes із запасом ходу як в електромобіля стали сенсацією й уже мають серед своїх досягнень позицію в Книзі рекордів Гінесса; проект RoboCharge  являє собою демо модель кластерної роботоекономіки - один робот робить іншому сервісну послугу (зарядку акумулятора) і отримує криптовалюту як оплату; VR Inn - проект віртуальної реальності для всього тіла, що дозволяє групі гравців зануритися у віртуальну реальність із повною свободою руху тіла в віртуальному просторі; APOSTERA - проект віртуальної реальності для автомобілів; Еней - робот для дослідження лавових трубок на Марсі; Міні-рейс - сімейство багатофункціональних безпілотних апаратів; Мальва - ракетно-космічний комплекс повітряного старту та ін.

Кожну компанію-учасницю виставки буде представляти команда проекту. Біля стендів учасників ви зможете: особисто розпитати про всі деталі продукту в його креаторів; власноруч протестувати винахід; поговорити про перспективи продукту з його виходом на міжнародний ринок.

Більше про подію:

Український форум Шовкового Шляху - професійна комунікаційна B2B2G платформа, яка об'єднує decision-makers на вищому політичному, урядовому та бізнес рівнях з України та Китаю. Організатором форуму виступає Українська асоціація Шовкового шляху Silk Link - B2B2G-майданчик для ділової та політичної взаємодії між Україною, Китаєм та країнами Європи.

Сайт форуму: http://forum.silklink.org/

Дата і місце проведення: 16 листопада 2018, Київ, НСК Олімпійський

Оргкомітет IIІ Українського форуму Шовкового шляху 2018:

тел. +38 (044) 338-08-70

тел. +38 (093) 497-68-48 Наталія Котлубай

e-mail: [email protected]

Інтерфакс-Україна - генеральний інформаційний партнер форуму.

РЕКЛАМА

ПОСЛЕДНЕЕ

Конференция BLACK SEA GRAIN. KYIV объединила участников и экспертов зернового рынка

Бизнес-центр площадью 22 000 кв. м выставлен на продажу в Киеве

Финансовые результаты работы ООО "ЖК "Воздвиженка" за 3 месяца 2024 года

Почти 3 млн грн: сколько кэшбека получили клиенты Sense Bank с картой "Выгода"

70 тысяч литров топлива передала сеть ОККО для критической инфраструктуры Харьковщины – первая вице-премьер

Уголовная ответственность за незаконное обращение наркотиков: поговорим честно и без хайпа

Десантники из 80-й ОДШБр получили комплекс разведки и уничтожения стоимостью 50 млн грн от ОККО и "Повернись живим"

ЖК "Воздвиженка" обратилось к Президенту и СНБО по поводу рисков для института управления арестованным имуществом из-за действий АРМА

Группа компаний DIM ввела в эксплуатацию два жилых комплекса

Эпицентр назвал лучших партнеров – производителей украинских товаров и впервые вручил награду UA Epicentr Awards

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА