14:51 21.09.2018

Сайт ОАО "Фармак" работает в обычном режиме

2 мин читать

(подается на языке оригинала)

Оновлений корпоративний сайт компанії “Фармак” працює без будь яких перебоїв та затримок. Компанія дотримується інформаційної безпеки та використовує новітнє обладнання, щоб перешкодити будь яким вірусним атакам.

Нагадаємо, що нещодавно ПАТ “Фармак” запустив новий сайт, який відповідає останнім інноваційним IТ-трендам. Сучасний сайт ПАТ “Фармак” розроблено відповідно до останніх тенденцій структурної складової, дизайну та юзабіліті.

ДОВІДКА

ПАТ "Фармак" — український виробник лікарських засобів європейського рівня. Завдяки високій якості препаратів та інноваційному підходу у виробництві, ПАТ «Фармак» із 2010 року є лідером фармацевтичного ринку України (згідно структури маркетуючих організацій в кожному з періодів) *.

У портфелі компанії 220 продуктових досьє. Щорічно Компанія виводить на ринок до 20 нових препаратів.

Продукція ПАТ "Фармак" експортується до 20 країн світу. ПАТ "Фармак" отримав нагороду Import Export Award 2017, як найкращий експортер імпортер серед українських компаній.

На підприємстві функціонують 19 виробничих ліній, що відповідають вимогам GMP. Впроваджена та постійно вдосконалюється фармацевтична система якості згідно з чинними регуляторними вимогами та відповідно до світових стандартів: ISO, GMP. Щороку компанія проходить приблизно 15 міжнародних інспекцій та перевірок.

За результатами 2017 року ПАТ "Фармак" став лідером у постачанні лікарських засобів в Україні за програмою "Доступні ліки". З 23 молекул, на які розповсюджується програма, 8 є в портфелі "Фармак". Це 26 готових лікарських засобів, з яких 7 відшкодовуються повністю, 19 – частково.

За версією порталу "Економічна правда" у 2017 році ПАТ "Фармак" увійшло до топ-5 найінноваційніших компаній України. Журнали "Бізнес", "Фокус" назвали ПАТ "Фармак" одним із найкращих роботодавців серед українських компаній. ПАТ "Фармак" — єдиний фармвиробник, який увійшов до ТОП-100 платників податків за 2017 рік**.

У компанії працюють більш ніж 2400 осіб. Понад 80% управлінських вакансій закриваються власними кандидатами. ПАТ "Фармак" активно співпацює з шістьма провідними вузами України.

У компанії працюють 5 новітніх лабораторій. Власний лабораторно-технологічний комплекс R&D — науково-дослідний полігон для випробування нових і вдосконалення наявних технологій готових лікарських засобів. Лабораторії оснащені високотехнологічним обладнанням таких світових виробників, як Glatt, SBM, Urlinski, Belimed, De Ditrich, Gea, Sartorius, Malvern Instruments та ін.

З 2015 року в ПАТ "Фармак" працює власний комплекс із виготовлення субстанцій (департамент із виробництва АФІ) у м. Шостка. Його планова потужність становить 100 тонн субстанцій на рік.

* за обсягами продажу лікарських засобів у грошовому вираженні, за даними Proxima Research

** дані Офісу великих платників податків Державної фіскальної служби України

РЕКЛАМА

ПОСЛЕДНЕЕ

Учителя важны: премия Global Teacher Prize Ukraine 2024 начала принимать анкеты

Долг перед НЭК "Укрэнерго" на сумму 1,11 млрд грн: Апелляционный суд вернется к рассмотрению дела АО "Банк Альянс" по задолженности перед национальной энергетической компанией

ВСУ получили полную партию минометов, приобретенных в рамках инициативы "ОКО ЗА ОКО 2"

Sense Bank запустил электронные чеки в приложении

"Саммит экспортеров" Forbes пройдет в Киеве 22 марта

ООН Женщины в Украине и Украинский институт объявили победительниц премии Women in Arts. The Resistance 2024

Инвестиционный потенциал Буковины продемонстрируют в Черновцах на отраслевом форуме FIT for Ukraine

ОТП Банк перечислил 1 млн грн Superhumans Center в феврале

4,6 миллиона порций кофе и 2,7 миллиона хотдогов: сеть ОККО уже 2 года бесплатно кормит военных на прифронтовых АЗК

Деньги на ВСУ: ОККО направила уже 1,5 млрд грн на поддержку ВСУ и благотворительные проекты

РЕКЛАМА
Milk
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА