12:18 05.09.2018

"Фармак: бег для здоровья" масштабируется: звездный ведущий и вдвое больше участников

4 мин читать

(Подается на языке оригинала)

До Дня міста Шостки ПАТ "Фармак" спільно із Шосткинською міською радою вдруге провели спортивну акцію "Фармак: біг для здоров’я"

Цьогоріч до акції долучилося вдвічі більше учасників, ніж торік. Акцію підтримали шосткинці, фармаківці, кияни, члени Української футбольної асоціації медиків (УФАМ). Загалом взяли участь у заході приблизно 600 осіб. Спеціальним гостем акції став відомий танцюрист та ведучий Влад Яма.

Усі охочі пробігли 2 кілометри, пропагуючи здоровий спосіб життя. Найстаршому учаснику забігу Івану Васильовичу Пате – 80 років. Він брав участь у 7 марафонах світу.

Пробіг пройшов відповідно до світових правил. Судді міжнародної категорії використовували систему електронної фіксації результатів – фотофініш.

"Компанія “Фармак” спільно із Шосткинською міською радою вже вдруге провели цей захід, щоб об’єднати людей у їхньому бажанні вести здоровий спосіб життя. Показати приклад дітям. Усі ми хочемо здоров’я собі та своїм близьким. Хочемо здорове місто, здорову країну. Адже саме спортивна, а отже, здорова нація зможе привести нашу країну до вершин розвитку і процвітання.

Ми розуміємо, що все в наших руках. Ми самі відповідальні за своє життя та здоров’я. Дуже тішить, що сьогодні спорт – це вже модний тренд. Йдучи на роботу чи з роботи я щоразу бачу гарних, підтягнутих людей, які дбають про своє здоров’я, тренуються та своїм прикладом показують, що спорт – це круто. Спорт підвищує якість життя кожного з нас. А для нас, як для фармацевтичної Компанії, питання якості – на першому місці. Минулого року “Фармак” обіцяв, що наступного разу на забігу буде Влад Яма. І саме він виступив ведучим заходу. Адже “Фармак” завжди виконує обіцянки», – зазначив Павло Павлик, операційний директор ПАТ "Фармак".

"Ця спортивна ініціатива компанії “Фармак” надзвичайно важлива. Необхідно залучати українців до спорту, соціальних проектів. Адже це розвиток нашої країни. Сподіваюсь, що й інші компанії будуть долучатися до подібних проектів, не лише в Києві, але й у регіонах", – зауважив Влад Яма.

Серед чоловіків перше місце посів Руслан Красовський. За його словами, пробіг на 2 км не менш складний, ніж на 42 км 195 м. "Тут головне – правильно розрахувати свої сили й не форсувати події. Не скажу, що бігти було легко, дистанція специфічна, вона є однією з найскладніших у легкій атлетиці. Її треба вміти бігати і спеціально тренуватися", – зазначив Руслан Красовський. Другим перетнув фініш Владимир Гончаров, третім – Максим Кривонос.

Переможцями забігу серед жінок стали Анастасія Компанієць, Анастасія Потетня та Дарія Шиман.

Переможців забігу було відзначено цінними призами. А кожен учасник забігу отримав медаль та сертифікат зі своїми результатами.

ДОВІДКА

ПАТ "Фармак" — український виробник лікарських засобів європейського рівня. Завдяки високій якості препаратів та інноваційному підходу у виробництві, ПАТ "Фармак"  із 2010 року є лідером фармацевтичного ринку України (згідно структури маркетуючих організацій в кожному з періодів) *.

У портфелі компанії 220 продуктових досьє. Щорічно Компанія виводить на ринок до 20 нових препаратів.

Продукція ПАТ "Фармак"  експортується до 20 країн світу. ПАТ "Фармак" отримав нагороду Import Export Award 2017, як найкращий експортер імпортер серед українських компаній.

На підприємстві функціонують 19 виробничих ліній, що відповідають вимогам GMP. Впроваджена та постійно вдосконалюється фармацевтична система якості згідно з чинними регуляторними вимогами та відповідно до світових стандартів: ISO, GMP. Щороку компанія проходить приблизно 15 міжнародних інспекцій та перевірок.

За результатами 2017 року ПАТ "Фармак" став лідером у постачанні лікарських засобів в Україні за програмою "Доступні ліки". З 23 молекул, на які розповсюджується програма, 8 є в портфелі "Фармак". Це 26 готових лікарських засобів, з яких 7 відшкодовуються повністю, 19 – частково.

За версією порталу "Економічна правда" у 2017 році ПАТ "Фармак" увійшло до топ-5 найінноваційніших компаній України. Журнали "Бізнес", "Фокус" назвали ПАТ "Фармак" одним із найкращих роботодавців серед українських компаній. ПАТ "Фармак" — єдиний фармвиробник, який увійшов до ТОП-100 платників податків за 2017 рік**.

У компанії працюють більш ніж 2400 осіб. Понад 80% управлінських вакансій закриваються власними кандидатами. ПАТ "Фармак" активно співпацює з шістьма провідними вузами України.

У компанії працюють 5 новітніх лабораторій. Власний лабораторно-технологічний комплекс R&D — науково-дослідний полігон для випробування нових і вдосконалення наявних технологій готових лікарських засобів. Лабораторії оснащені високотехнологічним обладнанням таких світових виробників, як Glatt, SBM, Urlinski, Belimed, De Ditrich, Gea, Sartorius, Malvern Instruments та ін.

З 2015 року в ПАТ "Фармак" працює власний комплекс із виготовлення субстанцій (департамент із виробництва АФІ) у м. Шостка. Його планова потужність становить 100 тонн субстанцій на рік.

* за обсягами продажу лікарських засобів у грошовому вираженні, за даними Proxima Research

** дані Офісу великих платників податків Державної фіскальної служби України

РЕКЛАМА

ПОСЛЕДНЕЕ

70 тысяч литров топлива передала сеть ОККО для критической инфраструктуры Харьковщины – первая вице-премьер

Уголовная ответственность за незаконное обращение наркотиков: поговорим честно и без хайпа

Десантники из 80-й ОДШБр получили комплекс разведки и уничтожения стоимостью 50 млн грн от ОККО и "Повернись живим"

ЖК "Воздвиженка" обратилось к Президенту и СНБО по поводу рисков для института управления арестованным имуществом из-за действий АРМА

Группа компаний DIM ввела в эксплуатацию два жилых комплекса

Эпицентр назвал лучших партнеров – производителей украинских товаров и впервые вручил награду UA Epicentr Awards

Sense SuperApp признан лучшим банковским приложением в Украине

ОТП БАНК делает акцент на командной работе и внедрении новейших технологий - Л.Сирота

Украинский Красный Крест и IMPACT представят лонгитюдное исследование во время мероприятия: "Текущая ситуация и перспективы беженцев из Украины: от чрезвычайного реагирования к возвращению и (ре)интеграции".

Фокстрот и Федорчук с успехом провел танцевальный Парад надежд-2024

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА