Американская торговая палата проведет презентацию инфографического справочника "Пищевая промышленность Украины
4 вересня Американська торговельна палата в Україні (Палата) проведе презентацію інфографічного довідника "Харчова промисловість України", розробленого компанією-членом Палати - Top Lead за підтримки юридичної фірми AEQUO та "Райффайзен Банк Аваль".
Після презентації аналітичних даних щодо поточного стану сектору харчової промисловості відбудеться експертне обговорення, присвячене викликам та можливостям харчової промисловості в Україні.
Програма заходу:
Андрій Гундер, президент Американської торговельної палати в Україні – вступне слово;
Денис Лисенко, керуючий партнер AEQUO Law Firm – "Злиття та поглинання як сходинки розвитку на харчовому ринку";
Максим Фастєєв, аналітик Аналітичного агентства "Інфагро" – "Молочна галузь – приклад трансформації";
Оксана Просоленко, директор представництва Асоціації Donau Soja – "Переробка сої. Чому ми вивозимо сою в якості сировини, а не переробленої продукції?";
Олександр Балдинюк, президент Асоціації "Укркондпром" – "Виклики та перспективи кондитерської галузі";
Представник "Райффайзен Банк Аваль" – тема уточнюється;
Євгенія Піддубна, Співголова Комітету Американської торговельної палати в Україні з питань харчової промисловості, Старший директор із корпоративних відносин Carlsberg Ukraine – "Актуальні питання та перспективи розвитку пивної галузі".
Дата та час проведення – 4 вересня, початок о 9:30
Місце проведення – офіс Палати (вул. Амосова, 12, 15 поверх).
Акредитація ЗМІ є обов’язковою.
Контактна особа для акредитації:
Тетяна Кравчук, провідний фахівець із зв’язків з громадськістю та пресою Американської торговельної палати в Україні
[email protected] +38 (050) 299-32-01.