Пресрелізи

Про "круглий стіл" Правової групи "Побережнюк і партнери"

10 грудня 2015 року Правова група "Побережнюк і партнери" проведе круглий стіл на тему: "Як захистити порушені права та інтереси бізнесу за допомогою прецедентної практики Європейського суду з прав людини (ЄСПЛ) та шляхом безпосереднього звернення до Європейського суду з прав людини".

До участі у заході в якості експертів запрошені представники Європейського суду з прав людини, суддівського корпусу та Міністерства юстиції України.

Під час заходу будуть розглянуті наступні питання:

• Звернення до Європейського суду з прав людини: практичні рекомендації щодо звернення до ЄСПЛ; порушення яких прав та інтересів надає право на звернення до ЄСПЛ; як заявнику комунікувати з ЄСПЛ; в яких випадках можна розраховувати на пріоритетний (першочерговий) розгляд справи в ЄСПЛ та ін.

• Як застосовувати прецедентну практику ЄСПЛ в Україні для захисту прав та інтересів бізнесу? Захист права власності юридичних осіб у розрізі статті 1 Протоколу 1 до Конвенції про захист прав людини і основоположних свобод. Застосування практики ЄСПЛ у спорах з податковими органами.

• Рішення ЄСПЛ як підстава для звернення до Верховного Суду України для перегляду судових рішень попередніх інстанцій.

• Практика застосування рішень ЄСПЛ українським судами.

• Звернення до ЄСПЛ як "інструмент" повернення активів та захисту інших прав та інтересів, що передбачені Конвенцією про захист прав людини і основоположних свобод, як на тимчасово окупованій території АР Крим, так і в зоні проведення АТО (Донецька/Луганська області).

Модератор:

Лариса Побережнюк, керуючий партнер Правової групи "Побережнюк і партнери".

Лариса Побережнюк є одним із провідних фахівців у сфері судового захисту, корпоративного, податкового права та нерухомості.

Спікери:

Дмитро Третьяков, юрист Секретаріату Європейського суду з прав людини (м. Страсбург);

Ольга Давидчук, керівник Секретаріату Урядового уповноваженого у справах Європейського суду з прав людини, Міністерство юстиції України;

Володимир Донець, суддя Окружного адміністративного суду міста Києва;

Тетяна Ігнатенко, партнер Правової групи "Побережнюк і партнери", адвокат.

Тетяна Ігнатенко має значний досвід представництва в національних судах, Європейському суді з прав людини (м. Страсбург).

Генеральний інформаційний партнер заходу: Інтерфакс-Україна.

До участі у заході запрошуються керівники юридичних департаментів і департаментів з розвитку бізнесу, операційні, фінансові директори, керівники і власники бізнесу.

Участь у заході – безкоштовна за попередньою реєстрацією.

Дата проведення: 10 грудня 2015 року (четвер).

Час проведення: 9.30 – 12.00

Початок реєстрації: 8.45.

Місце проведення: President Hotel Kyiv, вул. Госпітальна, 12, Конференц-холл, зал "Печерський".

Реєстрація учасників припиняється 8 грудня о 16:00 або достроково при досягненні ліміту місць у залі.

Для реєстрації на захід пройдіть за посиланням:

https://docs.google.com/forms/d/1Fa4UoE2SSchWk9Hg6Yu5a6iaVMUFoDKv7Yh3ZfgIG3Y/viewform

В якості підтвердження реєстрації Ви отримаєте лист на вказану Вами електронну адресу.

Акредитація представників ЗМІ відбувається за формою:

https://docs.google.com/forms/d/17zw9LbxGGF4eXw6L09mBFNuhWOSAd32gdmVxqFnde5g/viewform, на електронну пошту office@p-partners.com або за тел. 067 406 75 15 (Анастасія Теплова, PR-радник Правової групи "Побережнюк і партнери").

За додатковою інформацією, будь ласка, звертайтесь до офісу Правової групи "Побережнюк і партнери" за телефоном +380 44 351 17 27 або на електронну адресу: office@p-partners.com.

Реклама
Реклама

ОСТАННЄ