Пресконференції

В Україні настає епоха невизначеності - політолог

Київ. 28 травня. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА - Директор соціологічної служби "Український барометр" Віктор Небоженко вважає, що в Україні настає епоха невизначеності й прискорення кризових процесів.

"У нас настає епоха невизначеності, епоха прискорення соціально-політичної та економічної кризи. І якоюсь мірою деконструкція української політичної машини", - сказав директор соціологічної служби "Український барометр" Віктор Небоженко на прес-конференції в прес-центрі агентства "Інтерфакс-Україна" в п'ятницю.

У свою чергу політолог, співзасновник Національної платформи "Діалог про мир та безпечну реінтеграцію" Олег Саакян вважає, що в країні відбувається розпад інституцій через недореформованість.

Директор Інституту глобальних стратегій Вадим Карасьов зазначив, що в Україні, як і у всіх державах колишнього СРСР, завершується пострадянський етап розвитку державності. "Питання лише в тому, які методи ревізії та куди входити, адже з пострадянського етапу можна вийти в різні режими, типи олігархічної системи... В Україні це досить реальний, хоч і олігархічний, демократичний консенсус... Можна вийти до нового демократичного консенсусу. Питання як вийти, і чи не робимо ми через цю деолігархізацію - централізацію олігархізації", - сказав він.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ