Пресконференції

До ВР упевнено проходять 4 партії - соцопитування

Київ. 9 липня. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА - До Верховної Ради впевнено проходять чотири політичні партії - "Слуга народу", "Опозиційна платформа - За життя", "Європейська солідарність" і "Батьківщина", а також має непогані шанси на подолання 5-відсоткового бар'єра Партія Шарія.

Такі результати соціологічного дослідження, проведеного 4-8 липня компанією ТОВ "Роботизовані телесистеми".

"Якби вибори до Верховної Ради відбулися найближчої неділі, за "Слугу народу" проголосували б 27,1% респондентів, які вже визначилися, і тих, хто вирішив прийти на голосування", - розповів директор компанії ТОВ "Роботизовані телесистеми" Антон Соколов на прес-конференції в агентстві "Інтерфакс-Україна" в четвер, презентуючи результати соціологічних досліджень.

За його словами, "Опозиційна платформа - За життя" набрала б 21,7%, "Європейська солідарність" - 16,1%, "Батьківщина" - 7,6%.

Партія Шарія набирає 4,7%, "Сила і честь" - 3,4%, Радикальна партія Олега Ляшка – 3% "Голос" - 2,8%, "Громадянська позиція" - 2,0%.

Опитування проводилося в усіх регіонах України, крім тимчасово окупованих територій. Під час дослідження було опитано 3000 респондентів віком від 18. Статистична похибка становить 2,5%.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ