Пресконференції

У Києві оприлюднено записи розмов із голосами, схожими на голоси Порошенка та Путіна

Київ. 9 липня. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА - Народний депутат України Андрій Деркач оприлюднив у четвер записи розмови з голосами, схожими на голоси п'ятого президента України Петра Порошенка та президента РФ Володимира Путіна.

На прес-конференції в агентстві "Інтерфакс-Україна" Деркач зазначив, що ця розмова, за його даними, відбулася 30 квітня 2015 року.

На записі чутно, як людина з голосом, схожим на голос Порошенка, говорить про те, що "проект миротворців у наших західних партнерів великого ентузіазму не викликає". Співрозмовник відповідає: "Нехай Лавров із Клімкіним це обговорюють".

"Я готовий подумати про перспективи економічні, тому що там ситуація важка і переходить до незворотних речей..., - говорить також людина із голосом Порошенка. - Для того, щоб ефективно готувалися повноцінні мінські контактні групи, наші колеги - Гайді, Кучма з Демченком і представник Росії збиралися і планували порядок денний, планували проекти рішень. Було б доцільним, може, приїде цей представник у Київ, вони зустрілися б із Гайді. Поки що немає діалогу, нехай приїде, пропрацює. Ми з Мінська з порожніми руками виходити не повинні".

Він також вітає співрозмовника зі святом 1 травня. "Дякую, з наступаючим. Раніше це називали День міжнародної солідарності трудящих, я не знаю, в Росії змінили цю назву?" "Та хрін його знає", - відповідає людина з голосом, схожим на голос Путіна.

"Ми з вами люди трудящі, може, і до солідарності прийдемо", - говорить людина з голосом, схожим на голос Порошенка. "Офіційно воно називається свято весни і праці, от як…" - відповідає співрозмовник. "Ви там як, справляєтеся зі всім?" - запитує він зі свого боку. "Справляюся. Дедалі легше, тому що вибудовується вже якась вертикаль. Але політичну стабілізацію в умовах економічних проблем, м'яко кажучи, вибудовувати непросто. Довгої черги з охочих на посаду українського президента не спостерігається".

"Даремно ви так думаєте. Україна - цікава і красива країна", - говорить інший голос. "Я пишаюся тим, що в мене рейтинг підтримки й довіри не падає", - відповідає людина з голосом, схожим на голос Порошенка. "Ну і слава Богу. Це дуже важливо, щоб люди довіряли", - говорить його співрозмовник.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ