Пресконференції

Митрополит Олександр (Драбинко) виступає за обрання до ВР патріотичних людей

Київ. 10 липня. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА - Митрополит Переяслав-Хмельницький і Вишневський Олександр (Драбинко) вважає, що до Верховної Ради України мають пройти люди, здатні зробити Україну багатішою, а не популісти і товстосуми.

"На мою думку, до парламенту, який ми зараз обираємо, мають увійти люди, які щось зробили і щось можуть зробити... Хотілося б, щоб нинішній парламент складався не з популістів і товстосумів, а людей, які дійсно докладають зусиль до того, щоб наша Україна і наш народ були багатшими, патріотично свідомими, такими, які хочуть жити у своїй країні, а не набити кишені й втекти за кордон", - сказав він під час телефонного включення на прес-конференції в агентстві "Інтерфакс-Україна" в середу.

Коментуючи інформацію про можливу недоброчесність кандидатів у депутати від партії "Слуга народу", митрополит зазначив: "Якщо є якісь побоювання щодо якихось кандидатів, то дійсно варто зробити звернення (до президента - ІФ), провести ревізію списків і доповнити його компетентними людьми".

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ