Пресконференції

Технології є універсальною мовою, але до них необхідно ставитися з повагою - екс-ведучий телешоу "Руйнівники міфів"

Київ. 21 квітня. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА - Колишній ведучий телешоу "Руйнівники міфів" Джеймі Гайнеман вважає, що технології є універсальною мовою, але до їх використання необхідно ставитися з повагою.

"Технології є свого роду універсальною мовою... І хоч я іноді критично ставлюся до смартфонів і тому, що всі ходять, втупившись у них увесь час і не живучи в реальному світі, але також не можна заперечувати, що культура і технології вступають у взаємозв'язок у всьому світі", - сказав він на прес-конференції в агентстві "Інтерфакс-Україна" в п'ятницю.

Дж.Гайнеман зазначив, що в останнє десятиліття спостерігається зростання суспільного інтересу до науки, проте не вважає, що телешоу "Руйнівники міфів" стало тому причиною, швидше воно просто скористалося цією хвилею інтересу.

За його словами, таке зростання інтересу до науки могло бути викликане початком активного використання Інтернету, який зробив інформацію більш доступною.

При цьому що екс-ведучий телешоу "Руйнівники міфів" закликав не боятися технологій, хоч і ставитися до них із повагою.

"Я не думаю, що ми маємо боятися технологій, ми маємо приймати їх, але поводитися з ними з повагою і ретельно подумавши", - сказав Дж.Гайнеман.

22 квітня Дж.Гайнеман буде членом журі конкурсу інженерних стартапів Vernadsky Challenge у Дніпрі.

Реклама
Реклама

ОСТАННЄ