13:30 28.03.2023

До відома: про прес-конференцію в прес-центрі агентства "Інтерфакс-Україна" на тему "Російські позиції на українському гирьовому фронті"

2 хв читати

У вівторок, 28 березня, о 13.30 у прес-центрі інформаційного агентства "Інтерфакс-Україна" розпочнеться прес-конференція на тему "Російські позиції на українському гирьовому фронті", організатор - Федерація гирьового спорту України (ФГСУ). Учасники: президент Федерації гирьового спорту України, заслужений тренер України, кандидат педагогічних наук, професор Юрій Щербина; адвокат, кандидат юридичних наук Ігор Галицький; начальник Київського міського відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України, майстер спорту, кандидат педагогічних наук, заслужений працівник освіти України Сергій Бобровник; учитель загальноосвітньої школи №1 м. Києва, вчитель вищої категорії, майстер спорту, суддя національної категорії Михайло Ісаєв; журналіст Вадим Корженко (вул. Рейтарська, 8/5а). Трансляція прес-конференції буде доступна на YouTube-каналі агентства "Інтерфакс-Україна". Реєстрація журналістів на місці за редакційними посвідченнями. Додаткова інформація за тел. (066) 215-95-46.

В умовах воєнних дій із росією, коли гинуть наші співвітчизники, а прогресивні спортивні організації розривають зв'язки зі спортивними федераціями росії, в Україні за підтримки Міністерства молоді та спорту України діє проросійська організація Всеукраїнська громадська організація "Союз гирьового спорту України" (СГСУ). З початку свого створення (2010 рік) СГСУ розвивається за російськими правилами і входить до складу Міжнародної спілки гирьового спорту (МСГС), створеної з ініціативи росіян. СГСУ до цього дня, спільно з представниками Російської Федерації гирьового спорту, які входять до складу керівних органів МСГС, бере участь в організації та проведенні міжнародних змагань з гирьового спорту.

Федерація гирьового спорту України (ФГСУ) багаторазово вказувала на ці факти, звертаючись до Міністерства молоді та спорту України та різних державних структур, але це питання завжди залишалося поза увагою.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

До відома: про прес-конференцію в прес-центрі агентства "Інтерфакс-Україна" голови Агентства з розшуку та управління активами (АРМА) Олени Думи

До відома: про прес-конференцію в прес-центрі агентства "Інтерфакс-Україна" на тему "В Україні різко зменшується чисельність вовків"

До відома: про прес-конференцію в прес-центрі агентства "Інтерфакс-Україна" на тему "Спеціалізованій екологічній прокуратурі 3 роки. Досягнення та виклики в умовах російської агресії"

До відома: про прес-конференцію в прес-центрі агентства "Інтерфакс-Україна" на тему "Як дії АРМА можуть дискредитувати інститут управління заарештованим майном"

До відома: про прес-конференцію в прес-центрі агентства "Інтерфакс-Україна" на тему "Ескулаб": 15 років на ринку медичних досліджень – підсумки, виклики та плани на майбутнє"

До відома: про прес-конференцію в прес-центрі агентства "Інтерфакс-Україна" на тему "Зовнішньополітичні події та тенденції очима громадян України"

До відома: про прес-конференцію в прес-центрі агентства "Інтерфакс-Україна" на тему "Будівельні матеріали. Готовність до потреб ринку на відбудову"

До відома: про прес-конференцію в прес-центрі агентства "Інтерфакс-Україна" на тему "Як запустити розподілену генерацію в Україні. Виклики та можливості для територіальних громад"

До відома: про дискусію в прес-центрі агентства "Інтерфакс-Україна" на тему "Україна-Росія - тотальна війна. Коли фінал?"

До відома: про прес-конференцію в прес-центрі агентства "Інтерфакс-Україна" на тему "Оцінка ситуації в країні, довіра до соціальних інститутів, віра в перемогу, ставлення до виборів"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА