Політика

Порошенко закликав союзників надати Україні більше зброї

П'ятий президент України, народний депутат (фракція "Європейська солідарність") Петро Порошенко закликав західні країни надати Києву більше зброї.

"Зброї забагато не буває. І очевидно, що в найближчі тижні Україна стане ще сильнішою. Але нам треба ще більше. Давайте вже мріяти про ракети, які здатні досягати не лише крейсера "Москва", але й міста Москва", - наводить слова Порошенка, які він сказав під час засідання парламенту у вівторок, пресслужба "Євросолідарності".

Він зазначив, що ЗСУ знищили міф про непереможність російської армії. "Московія покрилась ганьбою через низьку боєздатність свого війська і через військові злочини своєї солдатні, бандитів і варварів", - наголосив нардеп.

Порошенко подякував міжнародним партнерам України, зокрема Великій Британії та США, а також закликав світових лідерів посилювати санкції проти РФ.

"Маємо продовжити роботу з партнерами по санкціям проти Росії. Ембарго на нафту і газ. Повна торгівельна блокада. Визнання Росії терористичною країною і тотальна ізоляція… Санкції мають бути відчутні не лише для російської верхівки, а й для так званого "глибинного" народу з далеких провінцій, який і є соціальною базою путінського режиму. Який підтримав його криваві злочини і який має розділити відповідальність разом зі своїм фюрером", - підсумував п'ятий президент.

Джерело: https://eurosolidarity.org/2022/05/03/poroshenko-davajte-mriyaty-pro-rakety-yaki-doletyat-ne-lyshe-do-krejsera-moskva-a-j-do-mista-moskva/

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ