Політика

Нардепи закінчать розгляд змін до Земельного кодексу після травневих свят, вважають у "Голосі"

Голова фракції "Голос" Ярослав Железняк прогнозує, що народні депутати закінчать розглядати законопроект №2194 про внесення змін до Земельного кодексу та інших законів щодо удосконалення системи управління та дерегуляції у сфері земельних відносин після травневих свят.

"Виглядає так, що голосування за цей проект не буде на цьому пленарному тижні, а буде після травневих свят", - сказав Железняк журналістам у вівторок у Києві.

Він також нагадав, що після цього законопроекту народні депутати мають розглянути законопроект №2195 про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо продажу земельних ділянок державної та комунальної власності або прав на них через електронні аукціони у другому читанні, до якого подано 700 правок.

Як повідомлялося, парламент розпочав розгляд у повторному другому читанні законопроекту №2194 про внесення змін до Земельного кодексу та інших законів щодо удосконалення системи управління та дерегуляції у сфері земельних відносин 16 березня. До законопроекту надійшло 3128 пропозицій і поправок, переважно від депутатів із фракцій "Опозиційна платформа - За життя" та "Батьківщина". Згідно з регламентом роботи Верховної Ради, народні депутати не можуть розглядати інші питання, доки не закінчать розгляд розпочатого законопроекту.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ