Політика

Глави МЗС України та Андорри обговорили збільшення обсягів торгівлі та можливість проведення двостороннього бізнес-форуму

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба провів телефонну розмову з міністром закордонних справ Князівства Андорра Марією Убах Фонт для обговорення інтенсифікації політичного діалогу та збільшення обсягів торгівлі.

"Міністри обмінялися привітаннями з нагоди 25-ї річниці встановлення дипломатичних відносин між Україною та Андоррою. Марія Убах Фонт підтвердила підтримку Андоррою суверенітету та територіальної цілісності України у межах її міжнародно визнаних кордонів", - повідомляє прес-служба МЗС України.

Так, співрозмовники обговорили інтенсифікацію політичного діалогу, зокрема здійснення візиту прем'єр-міністра Андорри до України і подальші контакти на рівні зовнішньополітичних відомств.

Окремою темою розмови стало збільшення обсягів торгівлі.

Кулеба запропонував провести двосторонній бізнес-форум, зокрема для обговорення можливостей активізації співпраці у сфері туризму, коли епідситуація дозволить міжнародні подорожі.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ