Політика

Питання безпеки є важливим для ЄС та країн Східного партнерства - Разумков

Питання безпеки залишається важливим викликом і для Європейського Союзу, і для країн регіону Східного партнерства, сказав голова Верховної Ради Дмитро Разумков на відкритті дев'ятої пленарної сесії Парламентської асамблеї ЄВРОНЕСТ.

"Для нас, громадян України, питання безпеки за останні сім років набуло чималого значення. На сьогодні Україна як ніхто розуміє, що значить захищати свою землю, своїх людей, свою країну", - наводить слова Разумкова прес-служба українського парламенту.

Спікер Верховної Ради наголосив, що прямо зараз відбувається загострення ситуації на Сході України та біля її кордонів. За словами Разумкова, "така політика проти своїх сусідів є тим фактором, який має об'єднувати всі країни Східного партнерства та ЄС".

Голова українського парламенту наголосив, що наразі важливо не дозволити Росії надалі дестабілізувати ситуацію в регіоні. "Ми маємо продовжувати давати належну оцінку агресивним діям, засуджувати їх, а також підтверджувати нашу загальну прихильність до європейських цінностей", - сказав Разумков.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ