Політика

Київську облорганізацію "Слуги народу" очолив Мотовиловець замість Дубінського

Київська обласна організація партії "Слуга народу" на позачерговій конференції в неділю обрала своїм очільником народного депутата Андрія Мотовиловця, водночас усунувши з посади Олександра Дубінського.

Як повідомляється на сайті політсили, партійці поставили питання про подальше перебування Дубінського на посаді очільника обласного осередку та звернулися до голови партії Олександра Корнієнка з ініціативою скликати позачергову конференцію з кадрових питань.

За новою редакцією статуту партії "Слуга народу", подібні рішення підлягають погодженню головою політичної ради і головою національної ради громад. Відповідно, Давид Арахамія і Олександр Завітневич погодили це рішення голови партії Корнієнка.

"На конференції члени осередку ухвалили рішення про переобрання очільника. Більшістю голосів новим головою Київського партійного осередку став Андрій Мотовиловець", - йдеться в повідомленні.

Окрім цього, у зв’язку з діями, що можуть трактуватися як невизнання статуту партії та невиконання членом партії статутних обов’язків, розглядається питання про виключення Дубінського із членів партії.

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ