Політика

ЦВК зареєструвала кардіохірурга Кузьменко кандидатом у нардепи від "Євросолідарності" у 50-ому окрузі

Центральна виборча комісія (ЦВК) офіційно зареєструвала дитячого кардіохірурга і волонтера Юлію Кузьменко кандидатом у народні депутати від партії "Європейська солідарність" у 50-му окрузі (Донецька область).

Як повідомляє прес-служба "Євросолідарності", ЦВК розглянула питання реєстрації на своєму засіданні в понеділок, 1 березня.

"Сьогодні мене офіційно зареєстрували кандидаткою в народні депутати України у 50-му окрузі на Донеччині. Ці вибори для мене – продовження боротьби, яку ми ведемо вже сім років за український Донбас. Впевнена, що патріоти Донеччини об’єднаються і допоможуть мені в цій складній, але надзвичайно важливій боротьбі", - зазначила Кузьменко.

Він також наголосила, що має чіткий план, як зробити життя округу і країни кращим.

"Мої фахові знання і наполегливість дозволять нам спільно її (програму - ІФ) реалізувати. Адже український парламент наразі як ніколи потребує медиків-професіоналів", - додала вона.

Кузьменко зазначила, що планує активно вести кампанію і домагатися забезпечення свого конституційного права бути обраною.

"Зараз ми живемо в епоху специфічного правосуддя. Але я сподіваюся, що мені дадуть можливість реалізувати своє конституційне право бути обраною і провести кампанію на окрузі особисто. Адже ніщо не замінить для мене живого спілкування з людьми", - наголосила кандидат.

Як повідомлялося, з'їзд партії "Європейська солідарність" висунув волонтера і дитячого судинного кардіохірурга Юлію Кузьменко, підозрювану у вбивстві журналіста Павла Шеремета, кандидатом у народні депутати в окрузі №50 в Донецькій області на довиборах до Верховної Ради.

Довибори до Верховної Ради призначено на 28 березня 2021 року.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ