Політика

Зеленський: Нагірний Карабах показує українцям і Заходу, що "заморожених" конфліктів не існує і на Донбасі такого бути не повинно

Президент України Володимир Зеленський вважає, що на прикладі конфлікту Азербайджану та Вірменії навколо Нагірного Карабаху українці й західні партнери України мають зрозуміти, що не буває "просто так "заморожених" конфліктів".

"Я хотів би, щоб у цьому питанні наша держава, наші медіа, наше суспільство й особливо наші західні партнери звернули увагу, що не буває просто так "заморожених" конфліктів. Їх просто не існує. І ось вам приклад такого. Чому? Тому що він може бути заморожений на деякий час", - сказав він на брифінгу в п'ятницю в Чернівецькій області.

Зеленський переконаний, що на Донбасі не може бути жодного "замороженого" конфлікту. "Тому що буде потім, не важливо, чи то диверсія, чи то провокація, але це буде все-таки "вибух", навіть якщо минуло 30 років після того, як була війна в тому чи іншому місці на нашій планеті. Тому потрібно вирішувати питання швидко", - зазначив він.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ